Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (605)
Beoordelingen filteren
605 resultaten
Waardering van reizigers
348
170
56
19
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
348
170
56
19
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 605 beoordelingen
Beoordeeld op 7 december 2017 via mobiele applicatie

We vonden het wel niet echt 4-ster waardig, een goede drie zou beter passen. Kamer was redelijk groot, schoon en geluiddicht (we hadden kamer met uitzicht op plein/theater).
Badkamer was klein met krappe douche, er hing een niet aangename geur welke we helaas niet weg kregen. Ontbijt is beperkt, je kunt kiezen dit op je kamer of in huiskamer te gebruiken.
Let wel, je moet een stijlere trap op om in hotel te komen, je moet dus wel goed ter been zijn.
Bediening was vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RuudenIne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Massimo Plaza H, Responsabile reception van Massimo Plaza Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 december 2017

Beste gast,
Bedankt dat je ons hotel hebt gekozen voor je verblijf in Palermo en bedankt voor het feit dat je een beoordeling hebt gewijd aan dit portaal, en de beleefdheid en professionaliteit van onze medewerkers onderstreept. Het spijt ons zeer om alleen te weten dat u een onaangename geur hebt ervaren, als u dit had gemeld voordat we het onmiddellijk hadden kunnen geven. Onze excuses voor het ongemak, dat helaas niet te maken had met het hotel, maar met een probleem van het rioleringssysteem in de stad, dat vandaag de dag nog steeds is opgelost.
We hopen echter dat we u weer kunnen verwelkomen in ons hotel door u een service aan te bieden die aan uw verwachtingen voldoet.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2016 via mobiele applicatie

Klein hotel midden in het gezellige Palermo. Vanuit het hotel loop je zo het voetgangersgebied in. Dus geen last van auto's.
Personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam, niets is ze teveel.
Er is ook parkeergelegenheid voor je auto.
Volgende keer komen we hier beslist terug!

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Trudy v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2016 via mobiele applicatie

Nadat je het drukke verkeer van Palermo hebt doorstaan, word je door het personeel van dit hotel in de watten gelegd! De auto wordt keurig in de garage gezet, er wordt een welkomsglaasje geserveerd en indien gewenst een tafel in een goed restaurant gereserveerd. 'S morgens ontbijt op de kamer.... Alle vragen goed!

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Eduardo-CasaCarruba
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 24 september 2015 via mobiele applicatie

We bezochten Massimo Plaza Hotel voor de derde keer in vijf jaar. Het hotel handhaaft door de jaren heen een hoog serviceniveau. Aangename, ontspannen sfeer; vriendelijk, attent en behulpzaam personeel. Goed geoutilleerde kamers, prima bedden en een uitstekend ontbijt geserveerd in de ontbijtzaal of op de kamer. Centraal gelegen, tegenover Teatro Massimo, dus het aangewezen hotel voor de opera liefhebber. Vele uitstekende terrassen, lunch en diner gelegenheden in de directe omgeving. Voornaamste bezienswaardigheden op loopafstand. Wifi van goede kwaliteit in kamer / in hotel. Ons volgende bezoek aan Palermo begint en eindigt opnieuw in Massimo Plaza Hotel!

3  Bedank Dragstra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 14 september 2014

Hotel zit net in de voetgangerszone, maar parking kan door hen worden georganiseerd. Dit moet je zeker doen, want parkeren in palermo is hel op aarde. Mooi interieur, kamers moet je geluk mee hebben en antiek ingericht, ontbijt is nogal basic.
Aanrader

Datum van verblijf: mei 2014
Reistype: Reisde met een partner
Bedank T2126JUpeterl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken