Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (985)
Beoordelingen filteren
985 resultaten
Waardering van reizigers
452
398
86
29
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
452
398
86
29
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 985 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juli 2018

We kregen een upgrade naar een gigantische suite en hebben heerlijk geslapen. Ontbijt (op de derde verdieping) voldeed aan de verwachtingen. Op loopafstand is veel te zien. ideaal hotel voor een paar dagen Palermo. De airco in de kamer van de kinderen was rumoerig.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank WesAmersfoort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2017 via mobiele applicatie

Het hotel ligt verscholen in een vrij smalle straat, tussen het historisch centrum van de stad en de zee. De auto in de buurt parkeren is niet evident, maar het lukt na enig zoekwerk... De auto heb je overigens niet meer nodig tijdens je verblijf, vlak bij het hotel stopt een bus die je gratis naar alle bezienswaardigheden van Palermo voert.
Vooral de kamers aan de achterzijde van het gebouw zijn stil. Hun inrichting is stijlvol en straalt luxe uit. Dat het hotel niet meer zo nieuw is blijkt uit de veeleer gedateerde inrichting van de kleine badkamer.
Het ontbijt wordt geserveerd op een mooi dakterras en biedt voldoende variatie tussen hartige en zoete producten. In de buurt van het hotel liggen heel wat leuke restaurantjes waar je naar wens goedkoop of in stijl kan dineren.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 916dirkd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2016 via mobiele applicatie

Het hotel is goed gelegen en heeft mooie kamers.
Bij aankomst in onze kamer lag er een half vol potje douchegel in de douche en een lange zwarte haar.
De kamer was zeker niet netjes.
De volgende dagen werd onze kamer op dezelfde nochalante manier gepoetst.
De verantwoordelijke van de housekeeping (als die er al is) moet onmiddellijk vervangen worden. Dit is 4 sterren onwaardig.
Het personeel in de bar en tijdens het ontbijt zijn bijzonder behulpzaam en vriendelijk. Dit geldt ook voor de mensen aan het onthaal.
Volgende keer zullen wij een ander hotel nemen.

Datum van verblijf: augustus 2016
Bedank janv552
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniela F, Direttore van Hotel Porta Felice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2016
Google-vertaling

Dear Customer,
Thank you for your review and suggestions.
I was sorry to read your resentment for the cleaning of the room; unfortunately, as already reported, on the day you indicated we had a problem and your room has not received the necessary care.
As you can see from other reviews the cleaning has always been the strength of our structure.
If you made your complaints on the spot we would definitely done so to promptly solve the problem !
We are available in case you want to come back to us and get the right care and meanwhile I extend my best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2016

Ruime kamer, zeer groot bed,ruime badkamer,zeer vriendelijke bediening. Goed tot zeer goed ontbijt op het dakterras. Hotel bevindt zich in een 16de eeuws gebouw dat recentelijk volledig verbouwd werd.
Belangrijk punt is vooral ideale locatie. Een minpunt je: de bar is niet zo gezellig.

Kamertip: De achterzijde. Is zeer rustig.
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Yves M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniela F, Direttore van Hotel Porta Felice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 april 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you very much for your review and your appreciation!
We're sorry that you have not enjoyed the bar area...if you will return in the future, will find some nice surprises!
Thanks again and best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 28 november 2014

Voordien enkele recensies over dit hotel gelezen
en met de strekking was ik het wel grotendeels eens. Bij aankomst werden we hartelijk begroet door de dienstdoende receptionist die snel en zonder te vragen, ons boeking opwaardeerde naar een zeer mooi suite, die weliswaar aan de straat was gelegen maar niet overbodig lawaai gaf .De straat was niet onnodig lawaaierig. De suite bestond uit twee grote kamers, was zeer goed ingericht met een enorm queen size bed en een goed uitgeruste eigen badkamer met een scala aan gratis toiletartikelen. We gebruikten het dakrestaurant t voor het ontbijt in de ochtend, Dat was echt geweldig met een goede keuze van fruit, granen, brood en een scala aan heerlijke Siciliaanse cakes. We dineerden in het restaurant voor het diner op slechts één van de nachten, het menu was enigszins beperkt, maar het eten en de presentatie was uitstekend. De ober Tony was een zeer aangename kerel als al het personeel in het bijzonder waren de receptionisten waren erg behulpzaam en niets was teveel moeite. Ik zou dat het personeel , zeker een van de grootste troeven van dit hotel noemen. De locatie in een smalle zijstraat was optimaal voor een hotel van dit kaliber . We konden onze huurauto min of meer buiten de hoofdingang van het hotel parkeren , hoewel voor een kleine vergoeding er een bewaakte parkeerplaats aan de achterkant van het hotel, is, maar we voelden ons niet de noodzaak die te gebruiken. Al met al een geweldig Hotel waar we graag spoedig opnieuw gebruik van zouden maken .
Arrivedercci!!

1  Bedank michaelacallus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Daniela F, Direttore van Hotel Porta Felice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2014
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for your review and your time !
We are very happy to hear that you felt very well with us !
Hoping to see you again in our hotel , we send best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken