Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 94
Volledig restitueerbaar voor vr 8 mrt.
Inclusief ontbijt
Algotels
Agoda.com
€ 78
Inclusief ontbijt
Geen toeslagen, alleen geweldige aanbiedingen
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Lis
Opatija, Kroatië
1527
Super luxe hotel!
Beoordeling van Hotel Porta Felice
6 aug 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Erg mooi stijlvol hotel. Bedden waren goed en snelle wifi was ook aanwezig. Ligt centraal in het centrum en je kan je auto aan de hoofdweg gratis parkeren, dit op een paar minuten loopafstand van het hotel. Het ontbijt was ook goed met een ruime (gezonde) keuze voor ieder wat wils.
Datum van verblijf: augustus 2018Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Tripadvisor
€ 208
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.2 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Booking.com
€ 63
  • Algotels
  • Trip.com
    € 49
  • Priceline
    € 63
0.9 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 271
  • Priceline
  • Vio.com
    € 226
  • Hotels.com
    € 304
1.2 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 132
  • Priceline
  • Expedia.com
    € 120
  • Agoda.com
    € 132
1.3 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Tripadvisor
€ 175
€ 158
  • Booking.com
  • Priceline
    € 175
  • Expedia.com
    € 158
1.0 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Booking.com
€ 173
Volledig restitueerbaar
  • Algotels
  • Vio.com
    € 149
  • Priceline
1.3 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
€ 151
  • Algotels
  • Agoda.com
    € 135
  • Expedia.com
    € 151
1.6 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 124
€ 102
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 123
  • Expedia.com
    € 124
  • Hotels.com
    € 112
1.6 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 67
  • Agoda.com
    € 63
  • Algotels
1.2 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
  • ibis Styles
    € 89
  • Vio.com
    € 82
  • Hotels.com
1.3 km van Hotel Porta Felice
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Palermo bekijken
Beoordelingen (1.159)
Beoordelingen filteren
1.159 resultaten
Waardering van reizigers
549
440
108
34
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
549
440
108
34
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.159 beoordelingen
Beoordeeld op 25 mei 2017 via mobiele applicatie

Het hotel ligt verscholen in een vrij smalle straat, tussen het historisch centrum van de stad en de zee. De auto in de buurt parkeren is niet evident, maar het lukt na enig zoekwerk... De auto heb je overigens niet meer nodig tijdens je verblijf, vlak bij het hotel stopt een bus die je gratis naar alle bezienswaardigheden van Palermo voert.
Vooral de kamers aan de achterzijde van het gebouw zijn stil. Hun inrichting is stijlvol en straalt luxe uit. Dat het hotel niet meer zo nieuw is blijkt uit de veeleer gedateerde inrichting van de kleine badkamer.
Het ontbijt wordt geserveerd op een mooi dakterras en biedt voldoende variatie tussen hartige en zoete producten. In de buurt van het hotel liggen heel wat leuke restaurantjes waar je naar wens goedkoop of in stijl kan dineren.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 916dirkd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 september 2016 via mobiele applicatie

Het hotel is goed gelegen en heeft mooie kamers.
Bij aankomst in onze kamer lag er een half vol potje douchegel in de douche en een lange zwarte haar.
De kamer was zeker niet netjes.
De volgende dagen werd onze kamer op dezelfde nochalante manier gepoetst.
De verantwoordelijke van de housekeeping (als die er al is) moet onmiddellijk vervangen worden. Dit is 4 sterren onwaardig.
Het personeel in de bar en tijdens het ontbijt zijn bijzonder behulpzaam en vriendelijk. Dit geldt ook voor de mensen aan het onthaal.
Volgende keer zullen wij een ander hotel nemen.

Datum van verblijf: augustus 2016
2  Bedank janv552
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Daniela F, Direttore van Hotel Porta Felice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2016
Google-vertaling

Dear Customer,
Thank you for your review and suggestions.
I was sorry to read your resentment for the cleaning of the room; unfortunately, as already reported, on the day you indicated we had a problem and your room has not received the necessary care.
As you can see from other reviews the cleaning has always been the strength of our structure.
If you made your complaints on the spot we would definitely done so to promptly solve the problem !
We are available in case you want to come back to us and get the right care and meanwhile I extend my best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2016

Ruime kamer, zeer groot bed,ruime badkamer,zeer vriendelijke bediening. Goed tot zeer goed ontbijt op het dakterras. Hotel bevindt zich in een 16de eeuws gebouw dat recentelijk volledig verbouwd werd.
Belangrijk punt is vooral ideale locatie. Een minpunt je: de bar is niet zo gezellig.

Kamertip: De achterzijde. Is zeer rustig.
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Yves M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Daniela F, Direttore van Hotel Porta Felice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 april 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you very much for your review and your appreciation!
We're sorry that you have not enjoyed the bar area...if you will return in the future, will find some nice surprises!
Thanks again and best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 28 november 2014

Voordien enkele recensies over dit hotel gelezen
en met de strekking was ik het wel grotendeels eens. Bij aankomst werden we hartelijk begroet door de dienstdoende receptionist die snel en zonder te vragen, ons boeking opwaardeerde naar een zeer mooi suite, die weliswaar aan de straat was gelegen maar niet overbodig lawaai gaf .De straat was niet onnodig lawaaierig. De suite bestond uit twee grote kamers, was zeer goed ingericht met een enorm queen size bed en een goed uitgeruste eigen badkamer met een scala aan gratis toiletartikelen. We gebruikten het dakrestaurant t voor het ontbijt in de ochtend, Dat was echt geweldig met een goede keuze van fruit, granen, brood en een scala aan heerlijke Siciliaanse cakes. We dineerden in het restaurant voor het diner op slechts één van de nachten, het menu was enigszins beperkt, maar het eten en de presentatie was uitstekend. De ober Tony was een zeer aangename kerel als al het personeel in het bijzonder waren de receptionisten waren erg behulpzaam en niets was teveel moeite. Ik zou dat het personeel , zeker een van de grootste troeven van dit hotel noemen. De locatie in een smalle zijstraat was optimaal voor een hotel van dit kaliber . We konden onze huurauto min of meer buiten de hoofdingang van het hotel parkeren , hoewel voor een kleine vergoeding er een bewaakte parkeerplaats aan de achterkant van het hotel, is, maar we voelden ons niet de noodzaak die te gebruiken. Al met al een geweldig Hotel waar we graag spoedig opnieuw gebruik van zouden maken .
Arrivedercci!!

1  Bedank michaelacallus
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Daniela F, Direttore van Hotel Porta Felice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2014
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for your review and your time !
We are very happy to hear that you felt very well with us !
Hoping to see you again in our hotel , we send best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2013

Prachtig hotel en centraal gelegen.
Porta Felice ligt aan de rand van het historische centrum, dichtbij de boulevard/zee in een vrij rustige straat.
Het is een prachtig hotel, schoon met zeer vriendelijk personeel.
We waren aangenaam verrast; we kregen een upgrade naar een hele grote kamer, met royale badkamer met ruim ligbad. Heel prettig, omdat we alle ruimte hadden om zelf rustig te lezen s avonds in de "voorkamer" als onze baby in de "slaapkamer" lag te slapen.
Het restaurant/terras ligt prachtig; rustig, licht en modern.
Ontbijt is voldoende; vooral veel lekkere zoetigheden, maar ook fruit en yoghurt.
Dit hotel heeft ons zeker verrast; een aanrader.

Kamertip: Kamer aan de straatkant kan soms wat lawaaierig zijn 's nachts.
Datum van verblijf: juni 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Lies v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken