Villa Romeo was ons eerste hotel bij aankomst op sicilie. Gelukkig maar 2 nachten. Hotel is heel erg gedateerd ( gaten in vloerbedekking, kapot behang ) badkamer lijkt wel vooroorlogs . Zal ik niemand aanraden
- Gratis wifi
- Restaurant
de ontvangst was niet erg vriendelijk. Het hotel ligt in een drukke buurt, in een nauw straatje.
Bovendien werd er geld gestolen uit mijn koffer, wat ontkend werd door personeel en directie. Er werd geen enkele moeite gedaan om een oplossing te vinden.
De kamers zijn erg klein.
Positief is het aangename binnen terras.
Toch kan ik het niet aanbevelen.
Questa recensione ĆØ falsa e calunniosa, inoltre tutte le camere sono dotate di cassaforte.
This review is false and defamatory, furthermore all rooms are equipped with safe.
Vlot bereikbaar met de trein (of bus van de luchthaven tot bij het station), minder evident om met de wagen te komen. Ondanks de drukke stationsbuurt toch heel rustige kamers. Het interieur is verrassend. Verwacht geen grootse zaken en je zal best tevreden zijn.
Een heel prettig hotel. Laat je niet afleiden door de inrichting / decoratie. Die is op zijn zachtst gezegd nogal kitscherig. Als je daar door heen kijkt treft je een fijn hotel. Kamers zijn ruim en goed schoon. Bedden liggen goed. Ook het ontbijt is goed verzorgd. De badkamer kan wat krap zijn, maar voldoet prima. De ligging is vlak bij het station. Er zijn voldoende goede eetgelegenheden in de nabijheid. De stad zelf is een stukje lopen, maar de stadsbussen vertrekken tegenover het hotel.
Mooi, schoon, stijlvol hotel.
Zeer vriendelijk personeel, altijd bereid om u te helpen.
Ook is de locatie geweldig.
Dicht bij het stadscentrum (5 minuten wandelen) en 2 min. lopen naar het bus/treinstation.
Goede wegwijzers wanneer je met de auto reist.
Kan het alleen maar aanraden!