Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (625)
Beoordelingen filteren
625 resultaten
Waardering van reizigers
227
260
82
29
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
227
260
82
29
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 625 beoordelingen
Beoordeeld op 3 juli 2016 via mobiele applicatie

Prima hotel als uitvalsbasis. Wij hadden de suite geboekt maar die heeft behalve een extra kamer geen meerwaarde. WiFi is okay en de airco is okay maar allemaal niet bijzonder. Ontbijt matig maar het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank John T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2014 via mobiele applicatie

Hotel ligt in wat er uit ziet als de achterbuurt personeel, en met name de receptionist vreselijk onvriendelijk,achterstallig onderhoud, toilet viel bijna uit de muur.kamer aan de straat zijde dermate gehorig dat t leek of de ramen gewoon open stonden.ontbijt slecht. Kortom verschrikkelijk!!!

Datum van verblijf: september 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Eva V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2013

Een hotel met de grandeur van vroeger. Zeer vriendelijk baliepersoneel. Wij waren vroeger door een vroege vlucht en wilden ons meteen een kamer geven die vrij was, deze was echter dicht bij het restaurant gelegen en wij hadden wat schrik voor het lawaai. Wij vragen steeds een rustige kamer. Dus bagage gestockeerd en toen we terug kwamen van onze stadswandeling stond onze bagage reeds allemaal op onze nieuwe kamer. Ook zeker een pluspunt als je met de wagen komt, dat er een binnenplaats is waar je je wagen kan parkeren ter betaling, geen overbodige luxe in Catania! Het diner hebben we niet in het hotel genomen omdat er geen gasten zaten en we vonden het ook niet echt gezelllig. Het ontbijt was uitgebreid en er was alles dat je nodig had.

Kamertip: Vraag naar kamer 302, dit heeft een rustig, prachtig dakterras en de kamer heeft uitzicht op de stad. Er is ook domotica in de kamer
Datum van verblijf: september 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Nikky069
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2012

Hotel Royal is uiterst centraal gelegen in Catania en werkelijk alles wat je wil bezoeken in de stad, is te voet te bereiken. Kom je met de auto dan kun je tegen een schappelijk tarief parkeren op de binnenplaats (wel reserveren). Het hotel zelf is zeer goed, met een schitterend ontbijtterras met view (+ goed ontbijt), mooie, ruime kamers met een goede badkamer, airco, en een goed bed (groot genoeg voor lange mensen....) en last but not least: de bediening is ottimo! Een voorbeeld: twee keer gevraagd om badhanddoeken te mogen lenen om naar de zee te gaan en twee keer geen probleem. We hadden een speciale aanbieding in augustus en dat maakte dit luxe-hotel zeer betaalbaar.

Datum van verblijf: augustus 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank LeonAnversa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 19 augustus 2011

Het hotel is centraal gelegen, met gemakkelijke toegang tot alle belangrijke attracties.
Het decor was weelderig en de service vriendelijk en behulpzaam.
Room service was onopvallend, waarbij de bruuskheid die men vaak in hotels van belangrijke toeristische bestemmingen aantreft, ontbrak, wat bevorderlijk was voor privacy, ongestoorde slaap en rust.
Rolstoeltoegankelijkheid was voldoende, hoewel de voorziening van een walk-in douche zonder een trapje wenselijk is.
Alles bij elkaar genomen, kom ik hier graag weer terug.

1  Bedank DarlingsOfOz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken