Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
€ 236
Inclusief ontbijt
Expedia.com
€ 236
Inclusief ontbijt
Word beloond met One Key
Vio.com
€ 226
Inclusief ontbijt
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.305)
Beoordelingen filteren
2.305 resultaten
Waardering van reizigers
1.293
796
156
33
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.293
796
156
33
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.305 beoordelingen
Beoordeeld op 8 oktober 2019 via mobiele applicatie

Net hotel (op slechts 7 km van de luchthaven) maar geen top. Vriendelijke ontvangst met veel administratieve d.w.z. langdurige handelingen. Toen dat eenmaal achter de rug was, werden snel de moderne maar kleine kamers toegewezen. Goed ontbijt. Verder niets opvallends.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank PD3S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
UNAHotelPalace, General Manager van Palace Catania | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2019

Beste Meneer,

dank je wel voor het delen van uw net ervaring en adviezen met de enorme TripAdvisor community en het aanbevelen van onze centraal gelegen Italiaans design hotel in Catania.

Uw feedback helpt ons om uw verblijf hier zo comfortabel mogelijk te maken.

Vooruitblikkend u te mogen verwelkomen


Vriendelijke groeten,


Massimiliano Torre


General Manager

Palace Catania | UNA Esperienze

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2019

Mijn ervaring (3 keer geweest in 4 jaar) is dat het personeel juist zeer vriendelijk en behulpzaam is. Het hotel bevind zich midden in het het centrum maar het is erg stil in de (mooie) kamers. Prachtige dakterras met erg fijne restaurant.
Ik begrijp dan ook de kritiek van Meijk niet. Wie is hier arrogant?

Datum van verblijf: juli 2019
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Martine t
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
UNAHotelPalace, General Manager van Palace Catania | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2019

Beste Martine T,

Wij willen u graag bedanken voor deze geweldige feedback!

Wij zijn verblijd en verheugd om te lezen dat u een prettig verblijf al jaren erg fijn bij ons heeft gehad en wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Massimiliano Torre


General Manager

Palace Catania | UNA Esperienze

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2019

Het gebouw, de kamers en de voorzieningen zijn 4 sterren waard. Het personeel maximaal 2 sterren.

De dames aan de balie zijn onbeschoft en hebben geen enkele interesse voor jou. 1) Ik kreeg de avond voor aankomst een alleraardigste mail (hoofdkantoor?) dat ik een grotere kamer kreeg dan geboekt met mijn 2 kinderen. Bij aankomst kreeg ik gewoon de geboekte kamer. Ik belde de receptie, die 50 minuten nodig had om dit uit te zoeken. Na overleg met de manager gaven zij aan dat de mij toegezegde kamer helemaal niet bestond... Ik kon voor 75 euro wel een upgrade naar een suite boeken. 2) het hotel geeft geen enkele informatie over zaken die spelen in de stad. Op zondag bleek er een grote run te zijn en de stad afgesloten. Geen enkele informatie daarover ontvangen. 3) ze groeten nooit bij binnenkomst of vertrek. Soms staan ze met vier dames met elkaar te kletsen.

De schoonmaak is slecht. Wij waren 1 dag naar het strand en alle dagen daarna door het zand moeten lopen op de kamer. In de badkamer is het bad 4 dagen niet schoon gemaakt.

Het ontbijt op het dakterras is leuk. Je zit er heerlijk. De gerechten zijn middelmatig. Omelet, roerei en spek niet te eten. 4 dagen een andere kok. Geen enkele consistentie te ontdekken. Maar dat is allemaal prima te doen, was de bediening maar aardig. Ongelofelijke onvriendelijke horken. Ze proberen je een rot gevoel te geven en zijn zoooo arrogant. Na 2 keer een drapperig gekookt ei te hebben gehad bestelde wij een 6 minuten ei. De afkeuring die dat teweeg bracht. Een deur naar buiten maakt een heel hard piep geluid. Steevast gebruikt het personeel die deur, zonder hem weer dicht te doen. Dat is dus 8 keer opstaan tijdens je ontbijt.

Bij vertrek was men verdacht aardig, maar dat was dan ook de enige keer. Hotel en voorzieningen zijn 4 sterren. Service 1 ster.

Kamertip: De kamers aan de voorkant hebben leuk uitzicht en zijn goed geisoleerd.
Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank meijk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
UNAHotelPalace, Guest Relations Manager van Palace Catania | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2019
Google-vertaling

Dear Madame,
we would like to thank you for having taken your time to provide us with your opinion regarding your stay.
We are pleased to read your general positive comment about the hotel and its facilities but were disappointed to read you did not enjoy our usual high standards of service.

Please be assured your feedback is important to us and will be used to ensure we are always improving the service we deliver to our valued guests. We are so sorry about the misunderstanding occurred with the front desk colleagues for your booked and assigned room, a higher category, even bigger in one level floor, differently from the Suite and the perception about our staff and the special Sicilian breakfast on the roof top. We have already shared your comments with involved departments to check the unusual described circumstances.

We really appreciate your review and sincerely hope to have the chance of hosting you and your family back and personally welcoming you in the near future.

With kind regards,
Rita Monfrini

Guest Relation
Palace Catania | UNA Esperienze

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel midden in stadscentrum en winkelstraat. Prachtige, verzorgde kamers, een amandelkoekje ligt je op te wachten bij aankomst. Vriendelijk personeel. Ontbijt was ok alleen bij het fruitsap werd water toegevoegd. Ook vers fruitsap mogelijk. Dakterras is een aanrader.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank desmetvuylsteke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
UNAHotelPalace, Guest Relations Manager van Palace Catania | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 april 2019

Beste Mevrouw Desmetvuylsteke,

Bedankt voor het schrijven van deze review en voor uw vriendelijke woorden. Wat fijn om te lezen dat u over het algemeen een prettig verblijf bij ons heeft gehad.

Uw feedback is belangrijk en helpt ons te verbeteren. Het zou ons een genoegen zijn u nogmaals in ons hotel te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Rita Monfrini

Guest Relation

Palace Catania | UNA Esperienze

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 december 2017 via mobiele applicatie

Goed en centraal in Catania gelegen hotel. Te voet veel bereikbaar. Auto parkeren kan in hotel parkeergarage, kosten EUR 20,— /nacht. Executive kamer was ruim, goed groot bed, complete badkamer met royale douche. Wi-Fi wat aan de trage kant.
Ontbijt goed en kompleet. Een ochtend hebben we dit op de 7e verdieping genoten, het ontbreekt je dan aan niets, bediening super en keus “te veel” en dan met uitzicht op de Etna: fantastisch. De extra Eur 12,—/pp was het zeker waard.
Kort maar krachtig: aanrader !

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank RuudenIne
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
UNAHotelPalace, Guest Relations Manager van Palace Catania | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 december 2017
Google-vertaling

Dear Sir,

thank you very much for sharing your excellent stay’s experience with us and the other travellers on TripAdvisor.

We are delighted to read that you appreciated our assistance in making your stay here as pleasant as possible and something to remember for the quality and delicious services, such as our typical and additional Etnea Roof Breakfast.

Our guests can rely on our services, because we take care of you. We would be very gald to show you our care for customized guest service again, upon your next stay with us.

Then, we look forward to welcoming you soon and as well as in the other Atahotels & UNA Hotels & Resorts and we wish you a happy Christmas time.

Kindest regards,
Rita Monfrini


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken