Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere pizza, heerlijke wijn. ”
Beoordeling van Gisira Pizza and Drinks

Gisira Pizza and Drinks
Reserveren met
Gisira Pizza and Drinks is niet beschikbaar via onze online partner voor de tijd die je hebt geselecteerd.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 70 van 1.265 Restaurants in Catania
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 7 US$ - 22 US$
Keukens: Italiaans, Eetcafé
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
6 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgegaan op de enthousiaste reviews. Gisira is een hip restaurant waar je weliswaar traditionele pizza's eten kunt, maar de nadruk op hip en nieuw ligt. Veel jonge gasten en vriendelijke, zakelijke bediening. Gezellig in een straatje met een 'verlicht plafond'. De bediening spreekt je in het Engels aan. Het 'authentieke' Italiaanse restaurant zoekend, moet je hier dus niet zijn. De pizza was gewoon lekker, maar de wijn die wij dronken was erg goed. Zie foto. Die is zeer aan te bevelen. Beste pizza van Sicilië is wat erg enthousiast.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank DrJPK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gisira, Responsabile relazioni pubbliche van Gisira Pizza and Drinks, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2016
Google-vertaling

Hi Jean ,
Thank you for your review and for the time you dedicated to write it in there.
We are pleased that your experience at our local was nice.
We hope you can come visit us soon.
Goodbye and thank you from the staff Gisira.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.457)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.457 beoordelingen

17 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De straatjes op de weg naar het restaurant toe zien er niet al te best uit, maar het stukje waar het restaurant zit is leuk aangekleed met lichtslangen.

Daarnaast een overheerlijke pizza gegeten en een lekker toetje na. Prijs/kwaliteit dikke prima!!!!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank 92lizav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gisira, Responsabile relazioni pubbliche van Gisira Pizza and Drinks, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2016
Google-vertaling

Hi liza ,
Thank you for your review and for the time you dedicated to write it in there.
We are pleased that your experience at our local was nice.
We hope you can come visit us soon.
Goodbye and thank you from the staff Gisira.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt een top avond gehad hier!! Lekkerste pizza in 2 weken Sicilië. Ik had met pompoen creme in plaats van tomatensaus en het was heerlijk. Zit in een leuke straat, vriendelijke bediening en goede prijs.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Bente W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gisira, Responsabile relazioni con la clientela van Gisira Pizza and Drinks, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2016
Google-vertaling

Hi Bente ,
Thank you for your review and for the time you dedicated to write it in there.
We are pleased that your experience at our local was nice.
We hope you can come visit us soon.
Goodbye and thank you from the staff Gisira.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2014 beoordeeld

Mooie locatie, lekkere pizza's en goede bediening! Zoals we al hadden gelezen. Roy je je niet laten afschrikken door de stegen er omheen, als je bij het restaurant aankomt is de sfeer heel goed.

Datum van bezoek: juli 2014
Bedank Klompie80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 april 2014 beoordeeld

Laat je niet afschrikken door de straat waarin dit gelegen is: dit is zonder twijfel de beste pizzeria van Catania! Vriendelijke uitbating, super lekkere en verse pizza, toffe sfeer en goeie wijn en bier. Misschien als enige minpuntje een beetje te luid als de keet vol draait maar enkel negatief als je met kleine kindjes komt, wij vonden de sfeer (met projectie van voetbal) als niet-voetbalfans heel relaxed. Wel rekening mee houden dat dit pas opent om 20u30, de Sicilianen eten namelijk net wat later dan wij ...

Nog een laatste punt: de prijs is echt buitenaards, bijna niet te geloven dat je voor zo weinig geld zo lekker kan eten. Het lekkere stopt trouwens niet bij de pizza, probeer ook zeker de desserts!

Datum van bezoek: april 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Dos_Dave
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gisira Pizza and Drinks bekeken, bekeken ook

Catania, Province of Catania
Catania, Province of Catania
 
Catania, Province of Catania
 
Catania, Province of Catania
Catania, Province of Catania
 

In Gisira Pizza and Drinks geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding