Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekerrrrr”
Beoordeling van Trattoria "Il Gambero"

Trattoria "Il Gambero"
Een tafel reserveren
2
di 23/7
20:00
Geclassificeerd als nr. 30 van 401 Restaurants in Olbia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 22 US$ - 38 US$
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
8 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor lekkere vis moet je hier naar toe. Goede porties, goede wijn en een goede prijs. Een aanrader!!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank hansjanssen59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (833)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 833 beoordelingen

3 augustus 2017 beoordeeld

Vers aangekomen in Olbia gingen we met de auto op zoek naar een restaurantje in het centrum. als je de weg niet weet, valt het niet mee om een parkeerplek in het donker te vinden. Aan de rand van het centrum lukte dit en we liepen op goed geluk dit kleine restaurant binnen, waar we aan het laatste tafeltje buiten heerlijk hebben gegeten van vers gevangen vis met een prima witte wijn. Voor de visliefhebber is dit zeker een aanrader.

Datum van bezoek: mei 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank heinjan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn in juli 2014 2 maal gaan eten in dit restaurant. Ik eet nooit vis maar dit was echt zalig. Heerlijk alsof hij net gevangen was en de gambas waren heerlijk gegrild. Als je in Olbia bent zou ik zeker dit restaurant een bezoekje brengen ;-). Ook hebben ze geduld met toeristen. Tweede keer had ik vleesschotel besteld en mijn vriend dewas pasta met mosselen zeker ook aanraders. Net als de wijn en seadas.
Wij komen zeker terug :-D.

Datum van bezoek: januari 2016
Bedank Hedgy O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2014 beoordeeld

Leuke taverna met terras waar je in ongedwongen sfeer heerlijk kunt eten. Ook nie zo'n stijve bediening als in vel italiaanse restaurants. Heel goede prijs-kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: juni 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank RianneBeeks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bertolda62, Proprietario van Trattoria "Il Gambero", reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2014

dank u zeer voor uw beoordeling tot ziens.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2013 beoordeeld

hele leuke avond gehad, inrichting is eenvoudig en de gerechten zijn zeer goed en smaakvol voor een zeer lage prijs. We waren voor € 40,-- incl. fles wijn klaar en hadden ondermeer gamba's in een heerlijke wijnsaus. Zeker aan te raden.

Datum van bezoek: juni 2013
Bedank leepim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bertolda62, Proprietario van Trattoria "Il Gambero", reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2013

bedankt voor uw recensie hopen we dat jeterug onze gasten de eerste hartelijke Primo en Roberta

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Trattoria "Il Gambero" bekeken, bekeken ook

Olbia, provincie Olbia-Tempio
Olbia, provincie Olbia-Tempio
 
Olbia, provincie Olbia-Tempio
Olbia, provincie Olbia-Tempio
 
Olbia, provincie Olbia-Tempio
Olbia, provincie Olbia-Tempio
 

In Trattoria "Il Gambero" geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding