Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (947)
Beoordelingen filteren
947 resultaten
Waardering van reizigers
429
364
92
38
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
429
364
92
38
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 947 beoordelingen
Beoordeeld op 2 april 2018

Hotel ligt niet in het centrum van Olbia. Aangezien de brug naar het centrum er ook nog uit lag, moesten we een heel stuk lopen om naar het centrum te geraken. Over de hekken klimmen of over een spoorweg lopen was het alternatief. De lift in het hotel was traag. Het personeel is erg vriendelijk. Ontbijt was goed. De prijzen van de drankjes van de hotelbar zijn aan de hoge kant. Ik heb een prima verblijf gehad van een week. De bedden waren heerlijk.

Verbleef: maart 2018
Bedank contactlens53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubletreeHiltonOlb, Direttore van Doubletree by Hilton Olbia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 april 2018
Google-vertaling

Dear guest,
thanks a lot for your review. We are sorry about all the problems regarding the bridge that was under construction and all other drawback related to the city / destination but of course it cannot be our responsibility and we cannot be rated for them.
We can only be responsible of our property, making sure to do best inside our hotel.
We hope you will come back anyways and to see you soon.

Arrivederci!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2017

Prachtig hotel met uitstekende service.
Het personeel is zeer vriendelijk.
We hadden een upgrade gekregen naar een suite.
Prachtige kamer met alle nodige comfort en groot terras.
Ontbijt is goed.
Ligging is iets minder om te voet naar het centrum te gaan.
Jammer dat we het flesje water op de kamer moesten betalen, niet voor het geld maar moet gratis kunnen voor zo een hotel.

  • Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Jopu31
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubletreeHiltonOlb, Direttore van Doubletree by Hilton Olbia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 november 2017
Google-vertaling

Dear guest,
thanks a lot for your very nice review. We really appreciate it and we hope to see you back in our property.
Arrivederci !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 23 juni 2017

Het hotel is erg mooi (één van de beste). Zeer schoon en het personeel is zeer behulpzaam. Het restaurant is zeer goed, het eten is uitstekend. Het hotel heeft een zeer leuke sfeer en het personeel is erg aardig. Vooral Bardhyl, hij is erg behulpzaam en professioneel. De pasta en wijnen zijn zeer goed. We zullen snel terug komen.

1  Bedank Francisc0_68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 9 juni 2017

Goede bedden en goede stoelen op de kamer.
De stortbak van de WC liep door.
In eerste instantie kregen we een kamer zonder balkon, terwijl er heel veel kamers met balkon zijn. Terug naar de receptie om een kamer met balkon te vragen. Daar wilde men extra geld voor vragen, terwijl op internet (en op de kamers zelf) was aangegeven dat de kamers met en zonder balkon even duur zijn. Uiteindelijk ging de receptie akkoord met een kamer met balkon zonder bijbetaling.
Het hotel ligt wat afgelegen, niet dicht bij het centrum.
Voor ons was een groep bij het ontbijt die het ontbijt "geplunderd" had; alle broodjes waren op. Het duurde lang voordat een en ander werd bijgevuld; we moesten er om vragen.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ovar99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2016

Ligt een beetje afgelegen maar een kleine wandeling van ongeveer 20 minuten en je bent in het centrum Olbia. De bus naar het strand stop praktisch voor de deur en in een klein kwartier ben je op het strand. Auto huren is wel aan te raden als je wat verder weg wil, parkeren kan gratis voor het hotel.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank JurgenNatasja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management H, Director of Sales van Doubletree by Hilton Olbia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for your kind comments and words. We hope you will be back in Olbia soon to enjoy our hotel again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken