Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (977)
Beoordelingen filteren
977 resultaten
Waardering van reizigers
461
369
88
44
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
461
369
88
44
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 977 beoordelingen
Beoordeeld op 21 mei 2018

Het hotel is goed gelegen. Je loopt via een brede boulevard in 15 minuten naar het oude centrum van Alghero en het stand ligt voor de deur.
Prima ontbijt wordt geserveerd op de 4e verdieping met mogelijkheid om buiten te zitten en op de 5e verdieping ligt een zwembad (op het dak).
Parkeergelegenheid bevind zich (betaald) rondom het hotel.

De bedden vonden wij echter (veel) te hard voor een comfortabele overnachting en de geur op de kamer gaf aan dat de badkamer te weinig ventilatie had.

Wel fijn was dat de kamer was voorzien van een rolluik voor het buiten houden van licht, warmte en geluid.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Marco D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAlmadiAlghero, Receptionist van Alma di Alghero Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2018
Google-vertaling

Dear Sirs,

thank you very much for the time that you spent to write your review about your last stay at the Alma di Alghero Hotel****.
We are pleased to read that you appreciated our hotel, the breakfast and pool on the fifth floor, in the panoramic terrace..
We hope to welcoming you back in a near future.
Kind regards from all the Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2017 via mobiele applicatie

We hebben het enorm naar ons zin gehad bij Alma. Hotel met ontbijt was goed. Mijn complimenten aan Laura en haar collega voor dagelijks te denken aan het dieet. De kamers zijn dagelijks schoongemaakt, waarvoor ook onze complimenten. Het hotel ligt mooi; net iets van de boulevard maar net uitkijk op de baai van alghero. Onze kamer (315) lag net onder het restaurant gedeelte; sochtends hoorde je dus de stoelen schuiven. Voor langslapers zou ik een kamer op de 2de verdieping adviseren. Een paar kleine minpuntjes; in douche komt schimmel opzetten, en aan de muur in de gang is een stuk pleister van de muur. Voor het toerisme weer begint zou ik dat herstellen. Nogmaals wij hebben genoten van ons verblijf. Een aanrader; prijs/kwaliteit echt een hele goede keuze. Overigens kun je vanuit het hotel met korting eten bij la lepanto. Zeker een aanrader!!!

Verbleef: december 2017, reisde met familie
Bedank Trisha V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAlmadiAlghero, Responsabile reception van Alma di Alghero Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 januari 2018
Google-vertaling

Dear Trisha V.
thank you very much for the time that you spent to write your wonderful review about your last stay at the Alma di Alghero Hotel****. We are pleased to read that you appreciated our hotel, our staff, our breakfast, our rooms and the restaurant La Lepanto.
It's very important for us your positive feedback.
Look forward welcoming you back in our hotel in the near future.

Kind regards from all the Staff


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2016

Hotel is erg gastvriendelijk en heeft nette/schone kamers. Er wordt dagelijks goed schoongemaakt. Zelfs het zwembad op het dak terwijl er toch nog niet in werd gezwommen. Personeel staat 24 uur klaar voor je en is echt heel aardig.
Vanaf het dak heb je mooi uitzicht over Alghero en je loopt vanaf het hotel in 15 minuten langs de boulevard naar de oude binnenstad. Dit is een waar genot om te zien, lopen en op terras te zitten.

Kamertip: Voor iets meer heb je een hele mooie ruime kamer op de 4e etage
  • Verbleef: maart 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Anneke T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAlmadiAlghero, Responsabile reception van Alma di Alghero Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 maart 2016
Google-vertaling

Dear Anneke,
thank you very much for taking the time to write your wonderful review about your stay with us.
We are delighted that you enjoyed our services and our Staff.
Hoping to welcome you in the next future

Kind regards
The Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2015

Chris and Lut, Belgium, 3 nights in a standard-room.

Kamer : proper en net maar heel basic
Badkamer : proper maar ietwat verouderd
Wat betreft de kamer en badkamer is het verschil met de luxe-rooms enorm.
Onthaal hotel : meestal ( maar niet iedereen ) heel vriendelijk en behulpzaam
Ontbijtzaal met staff : heel vriendelijk en behulpzaam. Zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Eveneens mogelijk op het terras.
Dakterras : prachtig zwembad en whirlpool, enig uitzicht en comfortabele ligstoelen. op het dakterras.
Hotel gelegen aan het strand. Kwartiertje te voet naar de oude historische stad.
Wagen én fietsen kan men huren in het hotel.

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Chris D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAlmadiAlghero, Responsabile reception van Alma di Alghero Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 november 2015
Google-vertaling

Dear Christiaa,

thank you for taking time to write your review about your last stay at Alma di Alghero Hotel****.
We are glad that you appreciated the location, the sea view, the cleanliness, the staff, our pool on the roof and our breakfast in the morning.

We hope to see you back in our hotel.

Warmest Regard

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2015

Goed vriendelijk hotel. Goed ontbijt. Net iets te ver van het centrum.
Prachtig uitzicht vanuit de ontbijt zaal. vriendelijk behulpzaam personeel. Airco veel herrie.
Ontbijt voor Italiaanse begrippen zeer uitgebreid

Kamertip: Wifi zeer matig
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Barney3962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAlmadiAlghero, Responsabile reception van Alma di Alghero Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Barney396,

Thank you for choosing to stay with Hotel Alma di Alghero**** and for leaving us your review.
We are delighted that you appreciated our services and our Staff.
Hoping to welcome you in the next future.

Kind regards from all the Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken