Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (854)
Beoordelingen filteren
854 resultaten
Waardering van reizigers
237
360
169
66
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
237
360
169
66
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 854 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juni 2017

Heerlijk hotel, op 3 minuten loopafstand van de haven en de prachtige oude binnenstad.
Niet heel uitgebreid, maar zeer goed verzorgd ontbijt in de sky-bar, die een fantastisch uitzicht geeft over Alghero en daarachter de zee.(Cappo Gaccia zie je zo liggen).
Kamer was groot genoeg voor ons met uitzicht over de haven.
Een aanrader(zou zo weer terug willen).

Kamertip: 6e verdieping aan de rustige achterkant met uitzicht over de haven.
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Paula J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RVisconti, Marketing & barnd manager Hotel Catalunya van Hotel Catalunya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2017
Google-vertaling

Dear Paula J,
we thank you for choosing the Hotel Catalunya for your stay in Alghero, and thank you for your nice review.
We are glad that you enjoyed your experience at our Hotel, thanks to our comfortable rooms, our central location and the fantastic view over the harbour , the bay and the old town you admire from your room and from our Restaurant and skybar Blau.
We look forward to your next visit, best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2017

Bij aankomst gevraagd of we de auto in de parkeergarage van hotel konden parkeren omdat de grote parkeerplaats niet kon vanwege het klaarmaken van de autorally in juni, werd moeilijk over gedaan, later bij andere receptionist gevraagd toen was het geen probleem. Shuttle service naar privestrand was wel fijn.
Kamers zijn groot genoeg helaas te weinig stekkerdozen en al helemaal niet bij nachtkastje, en bij aankomst een toilet met remsporen van vorige bezoekers. Helaas alleen maar een dispenser in douchecabine 1 bij wastafel die niet werkte géén bodylotion kammetje tandenborstel wattenschijfje etc... Ontbijt was 2 sterren waard, géén eitjes géén bacon voor bij het roerei, fruit 3 soorten en gewoon bijelkaar gegooid (oog wil ook wat) jam en nutella uit een grote pot lepels hardstikke plakkerig nogmaals oog wil wel wat. UItzicht vanuit de kamers en ontbijtzaal was fenomenaal

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank emanuelasarda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RVisconti, marketing and brand manager Hotel Catalunya van Hotel Catalunya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2017
Google-vertaling

Dear guest,
we thank you for choosing our Hotel and we are pleased to read that you appreciated the amazing view from our superior rooms and from the Restaurant and Skybar Blau, on the 9th floor of the building.
We are sorry for the inconvenience of the parking, the first 2 weeks of June the town is very busy for the Rally and many street are closed to the local traffic, even the street where Hotel Catalunya is located.
Our Hotel has an agreement with a external parking at 350 metres from the Hotel, we always suggest to reserve the parking in advance in order to avoid any "parking problem".
Our breakfast usually includes eggs, cheese, ham, salami, wrustel, a good quality of fruit , pastries, bread, yogurth, marmelade, nutella and even more, fresh and hot drinks.
Thank you again for staying at our Hotel, best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 april 2017

Dit hotel is centraal gelegen op loopafstand van oude stad en haven en uitermate gechikt als uitgangsbasis voor uitstapjes in de omgeving. De kamer (809) was klein maar had een fantastisch uitzicht de bedden waren goed maar slordig opgemaakt.
Er ontbrak een nachtkastje, bedlampje en stekkerdozen.
De badkamer was onder 4 sterren niveau, zonder amenities en met verzamel dispensers.
De waterdruk was laag en de temperatuur te laag. De hygienne kan beter.
Het ontbijtrestaurant is op de 9e etage en heeft een fantastisch uitzicht.
Het ontbijt is redelijk en men kan verse jus d'orange laten brengen.

Kamertip: Verdieping 7 voorkant.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Steenhuis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RVisconti, Marketing & brand manager Hotel Catalunya van Hotel Catalunya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
we thank you for choosing Hotel Catalunya for your stay in Alghero, we are glad that you enjoyed our central location and the beautiful view from your room and from the Restaurant where the breakfast are served.
Thank you for you remarks about the room and bathroom amenities, we will take note of them.
Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juni 2016

De kamer is modern ,groot(superiore) ,schoon en alle ruimte voor je koffers.Fijne badkamer. Uitzicht over de stad bij avondlicht.Top.Het onbijt is goed , al waren de eitjes steeds op ,maar er waren genoeg andere lekkere dingen !!

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Corrie d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RVisconti, Marketing&brand manager Hotel Catalunya van Hotel Catalunya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
we are so glad that you enjoyed your stay at Hotel Catalunya thanks to the comfort and spacious of the room, our panoramic location and our rich and so good buffet breakfast.
We look forward to your next visit, kindest regards!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2016

Prima hotel in het centrum en op beloopbare afstand van het oude centrum met restaurantjes en barretjes.
Goed ontbijt met super uitzicht over oude centrum.
Lekkere harde bedden in een ruime kamer en ruime badkamer.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank 229nicok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RVisconti, Marketing manager van Hotel Catalunya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for choosing our Hotel for you stay in Alghero.
We are happy to read that you enjoyed our central and panoramic location, at a walking distance from the old town, the port and all the bar and restaurants of the area, our buffet breakfast served at the panoramic Restaurant Blau from our friendly staff and the comfort of our renewed rooms.
We look forward to your next visit, best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken