Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eigenlijk is het maar 1 ruimte”
Beoordeling van Grotte di Nettuno Alghero

Grotte di Nettuno Alghero
Geclassificeerd als nr. 17 van 80 dingen om te doen in Alghero
Certificaat van uitmuntendheid
Attractiegegevens
16 september 2018 beoordeeld

Pittige afdaling en vooral klim langs de 654 trappen. De grot is best wel indrukwekkend maar eigenlijk is er maar 1 ruimte en in- en uitgang zijn dezelfde waardoor je op een gegeven moment al de laatste bezoekers kruist als je op de terugweg bent. De gids spreekt wel Engels ook, maar mede door de akoestiek en haar accent en snelheid hebben we daar bijna niets van begrepen. Onduidelijke communicatie ook ivm fotograferen. In het begin hangt er een verbodsbordje maar dat blijkt dan eigenlijk enkel te zijn voor het begin van de route, waar het heel smal is en je iedereen ophoudt. Daarna mag het wel, zei de gids. Maar dat had niet iedereen begrepen waardoor er opmerkingen waren van andere bezoekers.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank MPauleB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (366)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

2 - 6 van 366 beoordelingen

7 augustus 2018 beoordeeld

Mooi om te zien maar de 615 treden van de heen en terugweg zijn zwaar. Een tip is om deze grot in de ochtend te bezoeken.

Datum van activiteit: augustus 2018
1  Bedank Ron G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De wandeling naar de grot zelf is mooier dan de grot zelf. De grot is helemaal beschadigd door het massa toerisme. Je loopt ook helemaal vrij in de grot en ze laten ook veel te veel volk in 1 keer binnen

Datum van activiteit: juli 2018
2  Bedank MauraneV9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn vanuit Alghero met de boot naar de grotten gegaan, een leuke tocht (rond de 15 euro pp) en duurt 45 minuten
Bij de grotten aangekomen entree geld(13 euro)
Alles is goed georganiseerd
Wij vonden het prachtig en zeker de moeite waard om naar toe te gaan

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank martinlZ9472GX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
22 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is de moeite waard om de grotten met auto of bus te bezoeken. Vooral de trappen tegen de rots aan zijn de moeite waard. Prachtig uitzicht. De grotten zelf zijn mooi, vooral het eerste deel. De entreeprijs is hoog, nl 13 euro, en je gaat met een enorme groep van wel 60 mensen de grot in. Dit was nog maar het voorseizoen.

Datum van activiteit: juni 2018
1  Bedank Liliannl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Grotte di Nettuno Alghero bekeken, bekeken ook

 

In Grotte di Nettuno Alghero geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding