Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Daniela(Taranto)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
105 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Le Saline(Taranto)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 23/07
Boek nu, betaal bij aankomst
53 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
109 US$
75 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 26% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 26% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 102 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Al Faro Hotel(Taranto)
93 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
86 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
93 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Affittacamere B&B Domus(Taranto)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 25/07
70 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
64 US$
59 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Gratis annuleren tot 21/07
104 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.043)
Beoordelingen filteren
1.043 resultaten
Waardering van reizigers
716
201
61
33
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
716
201
61
33
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.043 beoordelingen
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer mooi hotel met een zeer ruime familiekamer (2 etages).
Hier kom ik nog eens terug.
Enkel jammer dat de ligzetels rond het zwembad vrij hielden voor een huwelijksfeest. Ze hebben voor ons onmiddellijk een aanvaardbare oplossing geboden.
Het ontbijt was zeer goed en lekker.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Luk B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Inderdaad prachtige locatie, ongelooflijk mooie kamer maar prutsmanagement die hotel laten verloederen. Zulke mooie kamers maar alles hangt schots en scheef en inderdaad in eerste kamer maakte airco zoveel lawaai dat we andere kamer hebben gevraagd, ook daar werkte airco maar half en dat bij 40gr... douche enkel warm water? Vogels tussen dak en binnendak die ganse tijd lawaai maken... geen grote handdoeken, wifi werkte soms... enz wat een zonde van zo een prachtig gerestaureerd gebouw... ontbijt is basis... laat ze eens in azie of dubai wat lessen in service en onderhoud volgen! ZONDE

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Guy P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2016 beoordeeld

luxueuse relais met alles erop en eraan!ontvangst vriendelijk maar afstandelijk...ruime mooie kamers met grote annex badkamer. ganse site straalt rust uit ,ook het zwembad.restaurant ,binnen of buiten,is goed prijs /kwaliteit.ligging is goede uitvalbasis voor uitstappen.aan te bevelen

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank anca58
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2016 beoordeeld

Tarento is misschien niet de eerste en misschien ook niet de laatste plek waar je aan denkt om naar toe te gaan maar Relais Histo blijven wij toch een geweldig hotel met een geweldige spa vinden.
Maken we graag altijd omweg voor.
Maar ook (restaurantsen bezienswaardigheden) tarento en (kust)omgeving bieden voldoende mogelijkheden.
Hebben hier dan ook deze keer weer met zeer veel plezier verbleven.
Niet in de laatste plaats door de onverwachte geweldige upgrade.
Behandeling front office is/blijft beetje afhankelijk van medewerker die er zit en dat is jammer want voor de rest is iedereen uitermate vriendelijk.
Ook spa personeel is uitermate kundig en vriendelijk als je eenmaal binnen bent;-))

Speciaal compliment voor de assertieve poolattendant.

Kamertip: Kamers in receptiegedeelte en dan met name de 2 suites met eigen terras (108? en in ieder geval 109
  • Verbleef: september 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ajf110731
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2015 beoordeeld

3 dagen/nachten verbleven in Relais Histo in Taranto. Een oord van rust, aan de zee (Vongole-boeren zeker eens bezoeken) gelegen, een prachthotel. De *****sterren staan wel degelijk voor kwaliteit en service. Zeer mooie kamer, prachtig zwembad, supermooi complex. Wel iets té groot om gezellig te zijn.

Kamertip: Alle kamers zijn evenwaardig. Proper en net!
  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Luc G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken