Ricardo v
Den Haag, Nederland

Prima hotel buiten het drukke centrum

4,0 van 5 bollen14 aug 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Het grote deel van het personeel is vriendelijk waaronder bar personeel en zwembad personeel aan de receptie
Is de gasten service zwaar afhankelijk van wie je treft of je netjes wordt te woord wordt gestaan of gast onvriendelijk

Kamers zijn prima maar verouderd
Maar netjes

De airco werkt goed in de kamer (behalve op de 7e etage daar is deze direct aan vervanging toe )

Hotel heeft een mooi zwembad wat erg aangenaam is in de warme zomer

Hotel licht op een 15min lopen van het stad centrum is prima

Hotel heeft een eigen parkeerplaats ā‚¬8 per dag
Datum van verblijf: augustus 2024
Gereageerd 4 weken geleden
Dear Guest, on behalf of all the staff, I thank you so much for the great review and for choosing our hotel. We are happy that you enjoyed your stay in general and we look forward to accommodating you again. Sincerely, Cosimo Ranieri, General Manager
ā‚¬Ā 181
    ā‚¬Ā 132
1.3 km van Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari
Meer hotels in Bari bekijken
Beoordeeld op 26 september 2021 via mobiele applicatie

De service viel erg tegen. Totaal geen klantvriendelijkheid of gastvrijheid. De kamer was gedateerd en oud, in tegenstelling tot de foto's van de website. Toen we dit vroegen bij de receptie, werd er gezegd dat er geen andere kamer was, maar na aanhouden bleek er opeens toch een kamer te zijn die wel overeen kwam met de foto's van de website...! Ontbijt was niet goed georganiseerd. Er werd niet uitgelegd wat wel en niet werd geserveerd. Ook niet zo lekker. Veel frabriekseten en niet vers gemaakt. Bij andere hotels en b&b's in Italie die veel goedkoper waren hadden we veel betere ontbijt gehad. Zeer onpersoonlijke service en geen gastvrijheid. Handdoeken voor het zwembad moest worden betaald met ā‚¬ 2,50 extra p.p. toen we de handdoeken van de kamer hadden meegenomen kwam er iemand zeggen dat dit verboden was. Voor ā‚¬ 150,00 per nacht vind ik dat er wel een gratis handdoeken service bij mag zitten. We voelde ons een nummer en geen gast. Dus zeer onpersoonlijk. We gaan nooit meer bij Mercure slapen. Wat ook misleidend was, waren de foto's op de website van het mooie oud rode gebouw, die alleen maar diende voor bruiloften etc., maar het hotel zelf staat niet op de foto's. Dus dit geeft een vertekend beeld van het hotel. Want je slaapt en eet in een ander gebouw (groot en saai) dan wordt gesuggereerd op de foto's.

Datum van verblijf: september 2021
Cosimo Ranieri Villa Romanazzi, General Manager van Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2021

Dear Guest, on behalf of all the staff thank you for choosing our hotel. We are sorry that you did not fully enjoyed your stay but our staff is always available and kind, our rooms are all the ones in the pictures, our breakfast menu is on the table with its QR code and is fresh in the majority of its more than 30 different products, and our towels are to rent to cover laundry and additional expenses in a city hotel which is not an all- inclusive resort. Sincerely, Cosimo Ranieri, General Manager

Beoordeeld op 15 augustus 2021 via mobiele applicatie

Goed hotel met mooie tuin en schone kamers. Goede uitvalsbasis voor trips naar midden en noord Puglia. Het personeel doet erg zijn best maar mist soms ervaring. Ze werden echter prima aangestuurd en begeleid door Michele die zowel bar als restaurant tijdens ons verblijf volledig draaiende hield en collegaā€™s aanstuurde.

Datum van verblijf: augustus 2021
Cosimo Ranieri Villa Romanazzi, General Manager van Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2021

Dear Guest, on behalf of all the staff thank you so much for the great review and for choosing our hotel. We are happy that you fully enjoyed your stay and we look forward to accommodating you again. Sincerely, Cosimo Ranieri, General Manager

Beoordeeld op 29 augustus 2020

Prima hotel op een gunstige ligging van de stad en de luchthaven. Bari zelf is de laatste tijd positief in ontwikkeling.
Genoten van de rustige omgeving en het prachtige zwembad.
Jammer dat ditmaal het restuarant gesloten was.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Cosimo Ranieri Villa Romanazzi, General Manager van Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2020

Beoordeeld op 12 oktober 2019 via mobiele applicatie

Heel lekker buiten gegeten. We hadden het geluk dat er naast ons een bruiloft aan de gang was en hebben dus een stukje plaatselijke folklore mogen meekrijgen. Zowel eten als wijnen zijn zeer aan te bevelen.

Datum van verblijf: oktober 2019
Cosimo Ranieri V, General Manager van Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2019

Beoordeeld op 14 augustus 2019 via mobiele applicatie

We hebben 6 dagen in dit hotel overnacht. Zeer ruime kamer!
De service was heel goed in het hotel. Aardig en heel behulpzaam personeel.

De kamers, het hele hotel en zwembad zijn erg schoon!
Bij het zwembad staan goede strandbedden en parasols.

Op onze laatste dag wilde we nog lunchen, maar was de kaart veranderd. De ober ving op dat wij eigenlijk ons ā€œfavorieteā€ bruschetta wilde eten en heeft zijn uiterste best voor ons gedaan. Met resultaat! Omdat het onze laatste lunch was heeft hij het broodje voor ons geregeld!

Wij hebben dit hotel als zeer prettig ervaren en raden het zeker aan!

Een tip voor het hotel: de kamer is een tikkeltje ongezellig ingericht.

Datum van verblijf: augustus 2019
Cosimo Ranieri V, General Manager van Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2019