Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (975)
Beoordelingen filteren
975 resultaten
Waardering van reizigers
344
363
160
66
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
344
363
160
66
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 975 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2018

Eerste indruk bij binnenkomst is al goed. Aardig en behulpzaam ontvangst.Hotel met nette zuivere kamers. Het hotel is goed onderhouden.Badkamer is ruim en voorzien van alle gemakken. Ontbijt niet uitgebreid maar is wel gewoon goed

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank IrmaenSjack
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2018

Keurig hotel met ruime kamers en goede bedden. Ook airco doet het goed. Ontbijt goed, alleen muziek (te) luid en haal die TV toch weg. Erg storend vind ik. Centrum op loopafstand(10min). Kortom aanrader

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank thaan154509
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2017 via mobiele applicatie

Een nacht hier geslapen zodat we Venetië konden bezoeken. We kwamen al om 10:00 aan en mochten gelijk naar onze kamer. Echt top!
Eigen parkeergarage en op loopafstand van het treinstation. Ongeveer uurtje met de trein en je staat in centrum van Venetië. Ontbijt was prima. Kamer wat gedateerd.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NielsvI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReceptionDLV, Responsabile reception van Hotel de la Ville, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2017
Google-vertaling

Dear , Thank you very much for taking the time to post your comment.
We are very pleased to hear that your time at Hotel De La Ville was well spent.
We do hope to be welcoming you back again soon on our nice ancient city and give you the chance to try our very good restaurant!

Best regards

Gloria
Front desk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2017 via mobiele applicatie

De afstand naar het centrum is loopbaar maar in de hitte niet echt een feest. Er is goeie parkeergelegenheid. De kamers zijn netjes en ruim met goeie bedden. De badkamer is ook ruim maar niet alles functioneert 100%. En er is geen bad. Het ontbijt is naar italiaanse begrippen overdadig en niet duur. De bar met hapjes is goed en al het personeel is vriendelijk.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank jangron
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReceptionDLV, Responsabile reception van Hotel de la Ville, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2017
Google-vertaling

Dear jangron,
thank you for your review! We hope to have you back here at Hotel De La Ville :)
Kind regards
Alberto

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 oktober 2015 via mobiele applicatie

Zoals zo vaak, geen hotel te vinden in Verona. Als alternatief, 40 km van Verona, op weg naar Venetië, een doorreis hotel in Vicenza.

Prima hotel, schoon, goed bed en nette badkamer.

Gratis parkeergelegenheid.

Snel en eenvoudig naar de autostrada.

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Arthur_Fokkinga
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken