Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.093)
Beoordelingen filteren
2.093 resultaten
Waardering van reizigers
1.333
544
138
42
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.333
544
138
42
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.093 beoordelingen
1 maart 2016 beoordeeld

Het hotel was een aangename verrassing. Gezellig, heel vriendelijk, behulpzaam en heel proper. Aangename kamer en amper 5 min wandelen vaan het San Marco plein. Een echte aanrader. Lekker ontbijt, 2 maal per dag komt de poetsdienst en complete stilte 's nachts

  • Verbleef: februari 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Luc D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren op huwelijksreis onder andere in Venetië in hotel Colombina. Heerlijke tijd gehad. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Zeer schone kamer, twee keer per dag kwam men onze kamer in om op te ruimen en 's avonds het weerbericht en een flesje water bij ons bed. Prima gelegen in een gezellige wijk in Venetië. Kortom, wij waren zeer tevreden!

Verbleef: december 2015, reisde met een partner
Bedank Rogier L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2015 beoordeeld

Omdat we 4n bleven kregen we een iets grotere kamer dan geboekt en dat vonden we al het begin van een goeie service die heel ons verblijf zo bleef. Iedere avond flesje water, pralines op het bed en het weerbericht voor de dag erna. Speciale vermelding voor 'Marco' van de receptie waar we altijd terechtkonden met onze vragen of die ons altijd wel leuke tips kon geven. Als ik nog terugga naar Venetie zal het zeker weer in dit hotel zijn!

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Anne R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds de vierde maal te gast in hotel Colombina en steeds heel tevreden. De ligging is perfect de kamers zijn klein maar zeer proper en mooi gedecoreerd. Probeer zeker eens een kamer met stadsterras en geniet van het zicht over de daken van Venetië. Het ontbijt is typisch Italiaans wat inhoud dat het geen groot uitgebreid buffet is maar eerder sober maar van een goeie kwaliteit. De prijs is naar Venetiaanse normen correct maar niet goedkoop. Volgende keer in Venetië komen wij hoogst waarschijnlijk terug naar onze romantische stek aan het San Marco plein.

Verbleef: november 2015, reisde met een partner
Bedank GeertBrugge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2015 beoordeeld

De kamer was na de lift te bereiken via een moeilijke trap.
Grote kamer. Klein venster. Kleine badkamer met moeilijk zitbad door in de weg zittende balken.
Toiletgerief ruim aanwezig. Iedere dag werd de kamer opgemaakt voor de nacht.
Goed ontbijt maar te weinig personeel . De 2 obers bleven vriendelijk ondanks hun bijna onmogelijke opgave ! Een aanrader qua ligging ondanks de nabijheid van het hechtische San Marco plein en omgeving.

  • Verbleef: september 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Frank-Michou
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken