Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.551)
Beoordelingen filteren
1.551 resultaten
Waardering van reizigers
1.073
400
59
11
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.073
400
59
11
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.551 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2018 via mobiele applicatie

Hotel ligt goed centraal in turijn, mooie ruime kamers , heel goed bed en kussens.
Ontbijt buffet is eerder teleurstellend en ook zeer klein zodat er steeds zaken op zijn en het personeel het amper bijgevuld krijgt.

Ook 1 avond een diner gehad in hotel, zeker ok maar ook weer niet uitzonderlijk.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank PeterS12345678
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2018
Google-vertaling

Dear PeterS12345678,

on behalf of all the Staff and myself I would like to thank you for having taken the time to share your experience through the Tripadvisor community.

Our modern and beautiful rooms are our strength point together with all the other facilities that our Hotel has: indoor parking, the resturant, the bar and the terrace on the 4th floor.

I’m sorry we didn’t satisfy your expectations at breakfast, your comment is important to improve our service.

We look forward to welcoming you soon again,

Best regards,
Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2018

Parking beschikbaar tegen betaling, voiturierservice. Heerlijk ontbijt op het binnenplein, met prosecco en Italiaanse specialiteiten. Twee maal per dag wordt de kamer opgeruimd. Airco. Heel vriendelijk personeel. Goede ligging in de buurt van alle mooie piazza's en palazzo's.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank hilded535
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2018
Google-vertaling

Dear Hilde D,

Greetings from Torino and thank you very much for sharing your good experience regarding your recent stay at NH Collection Piazza Carlina.

Thank you for the excellent comment regarding our AntiOx breakfast that is made to fulfill our Guest's demand on a healthy, variety and tasty breakfast, therefore we have a wide part of our buffet with fresh pastry and local food km0!

We are glad to know that you have enjoyed your stay in our Hotel and we are looking forward to welcoming you back soon during your next visits to Torino.

Best regards,

Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2018

Prachtig hotel; modern ingericht met eerbied voor de authentieke elementen van het pand. Heerlijk ontbijt met specialiteiten uit de steek. In het bijzonder de zoete lekkernijen (chocolade en hazelnoten) vielen bijzonder in de smaak. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel dat je graag op weg helpt om deze mooie stad te ontdekken.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank Chris M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 januari 2018
Google-vertaling

Dear Chris M,

thank you for the trust you have placed in our hotel, Nh Collection Piazza Carlina, and for taking the time to write your kind review!

We are glad you chose NH Collection Piazza Carlina for your last stay in Turin and that you have been completely satisfied by the experience with us.

Thank you for the excellent comment regarding our AntiOx breakfast that is made to fulfill our Guest's demand on a healthy, variety and tasty breakfast, therefore we have a wide part of our buffet with fresh pastry and local like of course hazelnuts and chocolate!

Looking forward to welcoming you soon
Arrivederci!

Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2017

Geweldig hotel op een centrale locatie. Prachtige superieur kamer, uitgebreid ontbijt op de binnenplaats, vriendelijke staf en goede betaalbare restaurants in de buurt. Kortom alle ingrediënten voor een super verblijf in een stad die onze verwachtingen overtroffen heeft.

Datum van verblijf: september 2017
Bedank ernavandeven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2017
Google-vertaling

Dear ernavandeven,

Let me show you my sincere gratitude for taking the time in sending us your review through Tripadvisor and for the trust you have placed in our hotel by choosing it for your stay in Torino.

It is important for us to offer an extraordinary experience 360 degrees, from the restaurants closeby, the excellent breakfast, the amenities and facilities we propose directly in the room like kettle and coffee station complimentary.

The best reward is having satisfied Guest just like you. Hoping to welcome you again, letting you live and live another NH Collection Experience.

Best Wishes

Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2017 via mobiele applicatie

Een design hotel in een mooi oud pand in het centrum van Turijn. De ontvangst was heel vriendelijk. Onze kamer was lekker ruim met aparte toilet en badkamer ruimte.
Ontbijt hebben we in de binnenplaats gebruikt. Groot assortiment van zoete en hartige verse producten. Met de vers geperste sappen onderscheid dit hotel zich van de anderen.
Uitstekend en prettig personeel met goede service !!!

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Heleneanna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Heleneanna,

from all the Staff and myself we would like to thank you for choosing NH Collection Piazza Carlina during your stay in Torino and sharing your Experience.

We are pleased to read your excellent comment about the beautiful and historical Italian building, with very modern decoration and design, located in the very heart of the city. We are pleased to read your excellent comment about the Service provided at breakfast and in particular about our fresh orange juice!

We hope to welcome you again and discover a new NH Collection Experience.
Best regards and Arrivederci!

Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken