Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.221)
Beoordelingen filteren
1.221 resultaten
Waardering van reizigers
720
359
92
28
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
720
359
92
28
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.221 beoordelingen
Beoordeeld op 8 april 2016

In dit fantastische hotel in hartje Turijn klopt werkelijk alles van A tot Z. De junior suite is royale bemeten en luxe gemeubileerd. Kraakhelder en voorzien van alles wat een verblijf aangenaam maakt. De staf legt een hulpvaardigheid aan de dag die doorgaans is voorbehouden aan kleine familiehotelletjes. Een aanrader dus!

  • Verbleef: april 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ed J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PrincipidiPiemonte, Direttore van Hotel Principi di Piemonte | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 april 2016
Google-vertaling

Veel dank!

Alessandra Freda, GM, and Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2016

Uitstekende service. Prachtige junior suite. Alles aanwezig wat nodig is om een aangenaam verblijf te hebben. Ontbijt prima. Mooie kleine bar. Personeel dat zeer correct en vriendelijk is. Jammer dat het derde bed op de kamer niet comfortabel was, maar toch een plaats om terug te keren.

  • Verbleef: maart 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank luckygirl912
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PrincipidiPiemonte, Direttore van Hotel Principi di Piemonte | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 april 2016
Google-vertaling

Dear luckygirl912

thank you very much for taking the time to write a review about your recent stay: our Guests' note always help to understand if we're going in the right direction and, if not, to improve our service.

As far as I understand, you haven't been completely satisfied with the rollaway bed but I hope that it's not been too much unconfortable.

I hope you will have the chance to come and visit us again, either at Hotel Principi di Piemonte, or in any other Property of Atahotels world, and send you my best regards.

Alessandra Freda and Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2015 via mobiele applicatie

Pal naast de mooiste winkelstraat van Torino ligt dit hotel, in het klassieke en rijk gedecoreerde gedeelte van de stad.
Het hotel biedt zeer veel en de kamers aan de achterzijde hebben het mooiste uitzicht wat je je maar voor kunt stellen. De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.
Een drankje in de bar gaat op ieder moment van de dag gepaard met een schaal vol met heerlijke hapjes.

Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
Bedank Peter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PrincipidiPiemonte, Direttore van Hotel Principi di Piemonte | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 januari 2016

Dank u zeer de mooie beoordeling.

Arrivederci!


Alessandra Freda, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2015

Goed Hotel, met mooie ruime kamers. Ook belangrijk schoon en fris. We waren er toen het de heetste periode (juli 2015) sinds 10 jaar uitgebroken was. Helaas ging toen de airco kapot, en niet alleen in dit hotel hoor, maar door de ruime kamers en een frisse blower was het prima uit te houden. Ontbijt was goed verzorgt. Dus zeker een bezoek waard midden in het oude centrum. Voor shoppers vlak bij fantastische winkels voor elk wat wils. Van heeeeel duur tot zeer betaalbaar. Voor cultuurzoekers is er op loopafstand van alles te bezichtigen. Oh ja bij aankomst werden we zeer vriendelijk en correct bedient.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank JRidder2010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PrincipidiPiemonte, Direttore van Hotel Principi di Piemonte | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 oktober 2015

Hartelijk dank voor uw beoordeling!


Alessandra Freda & Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2014

De prijs/kwaliteit verhouding van dit hotel is uitstekend maar op dit niveau moet de wifi op de kamer gratis zijn en wil je niet achteraf worden geconfronteerd met een rekening voor het parkeren van 35 euro per dag.
+ De uitstekende locatie
+ Wellness & Spa
+ Kamers
- Geen gratis wifi op de kamer
- Hoge parkeerkosten van 35 euro per dag
- Oubollige en karakterloze uitstraling in de centrale ruimtes

Kamertip: Volgens mij zijn alle kamers goed. Er dringen geen buitengeluiden door dankzij de uitstekende isolatie.
  • Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Herman v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PrincipidiPiemonte, Receptionist van Hotel Principi di Piemonte | UNA Esperienze, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2014
Google-vertaling

Dear Guest, thank you for taking the time to post your review, and for your comments on your recent stay at our hotel. We appreciate your positive remarks about our excellent location, our SPA and ourextremely comfortable rooms, and we will take into consideration you negative notes, hoping to offer a better service to our guests. Regarding the car park issue, as our Hotel doesn’t have its own car park, it cooperates with an external supplier on this aspect, and its prices are absolutely in line with the other 24 hour-securety-monitored car parks in the city centre.
We hope to see you again soon at Principi di Piemonte.
Bes regards
Diego Di Iorio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken