Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.887)
Beoordelingen filteren
1.887 resultaten
Waardering van reizigers
1.320
465
73
23
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.320
465
73
23
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.887 beoordelingen
Beoordeeld op 12 september 2016

Torino is een zeer mooie stad en vanuit het GH Sitea zijn alle bezienswaardigheden gemakkelijk bereikbaar. Het hotel is zeer centraal gelegen en het personeel slooft zich uit de naad om het je naar de zin te maken. het is zeker een aanrader en ook de prijs/kwaliteit zit uitstekend

Kamertip: wij hadden een executive double en geeft je een royaal gevoel....
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank racab0
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
direttoresitea, Direttore generale van Grand Hotel Sitea, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your nice review.

Best Regards from sunny Turin

Fabrizio Musso
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2016

Een centraal gelegen klasse hotel, op loopafstand (10 min) van trein, bus en metro station Porta Nuova. Ook vlakbij de rivier de Po, waar een langgerekt park langs de rivier loopt. Meer een zakenhotel dan een toeristen hotel. Rustige ligging. Kleine binnenplaats. Het is een luxe, chique hotel. Uitstekend ontbijt.

Turijn is veel minder bekend dan Milaan, maar naar mijn mening volstrekt onterecht. Hier veel minder overspoeld door toeristen en heel veel bezienswaardigheden, o.a. een prachtig auto museum en een bezienswaardig filmmuseum.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Hans H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
direttoresitea, Direttore generale van Grand Hotel Sitea, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you very much

Best Regards

Fabrizio Musso
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel bevindt zich in het hart van de prachtige stad Turijn. Ligging is dus perfect , maar ook het hotel zelf voldoet aan alle verwachtingen. Mooie kamer, prima bedden. Verder heeft het hotel een goed restaurant en het ontbijt is ook zeer uitgebreid. We hadden het geluk dat we buiten konden ontbijten.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Innerkey
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
direttoresitea, Direttore generale van Grand Hotel Sitea, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you very much.

Best Regards

Fabrizio Musso
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 oktober 2015 via mobiele applicatie

Tenminste zo noemen ze het zelf en ik geloof dat het zo is. Alleen de hoofdingang in zo'n merkwaardig klein straatje zou je op andere gedachten kunnen brengen.
Het hotel heeft een oergezellige bar en ruime kamers met prima bedden.
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het is niet het goedkoopste vijfsterrenhotel maar je krijgt waar voor je geld.
Zowel vanuit het restaurant als vanuit de Lounge heb je een prettig uitzicht op een binnenterras.

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank Peter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
direttoresitea, Direttore generale van Grand Hotel Sitea, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2015
Google-vertaling

Vielen Dank. Musso Fabrizio General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 april 2015

fantastisch hotel, mooi centraal gelegen, fijne plek om te overnachten. Na een avondje stappen was ik mijn portemonnee kwijt... :) goed avondje stappen dus. De eigenaar was zo vriendelijk om mij € 500,- te lenen, zodat ik in elke geval naar Nederland kon. Niccolo, thanks vers much! Geld is uiteraard direct weer overgemaakt. Wat een geweldige service!

Datum van verblijf: april 2015
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank R M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
direttoresitea, Direttore generale van Grand Hotel Sitea, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2015
Google-vertaling

Thank you very much for your review.

Fabrizio Musso
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken