Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie muziek”
Beoordeling van Ristorante Nabucco

Ristorante Nabucco
Een tafel reserveren
2
zo 20/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 162 van 10.032 Restaurants in Milaan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 0 US$ - 50 US$
Keukens: Europees, Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Brera
16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

En heerlijk eten. De risotto Milanese genomen, kun je niet onderuit als je in Milaan bent. Mooi geklede obers en ook heerlijke truffel gerechten. Eigenlijk zou je meerdere keren hier moeten gaan eten. Het was ook vreselijk druk, dus reserveren is een aanrader. Niet goedkoop maar goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank yolandeteng
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fgroup, Responsabile relazioni con la clientela van Ristorante Nabucco, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019
Google-vertaling

Dear customer,
Thank you so much for your review. I want to thank you for your nice presence and it'll be an honor to have you again as guest!
Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.908)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.909 beoordelingen

15 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten aan nog betaalbare prijs. Aanraders zijn de lasagne van parmigiano en aubergine als voorgerecht, spaghetti pomodore, spaghetti al vongole, fettuccine alla polognaise en de klassieke lasagne als primo of secundo plati en de heerlijke zabaglione als dessert.
Correcte obers en aangepast decor en muziek - de naam van het restaurant indachtig.
Kortom een aanrader!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank gl0be1tr0tter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2018 beoordeeld

Vriendelijke bediening, leuk restaurant in Brera een hele leuke wijk van Milaan. Het eten was lekker en werd (niet te) vlot geserveerd. Uitermate vriendelijke ober. Aanrader voor een gewoon avondje prima eten.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bmve
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Attente en vakkundige bediening, heerlijk gegeten.
Niet goedkoop maar wel echt waar voor je geld. Aanrader

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank Coen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op het terras gegeten. Goede bediening. Heerlijke gevulde courgettebloemen, melanzane parmigiano, ossobuco Milanese en pasta olie en knoflook . Niet goedkoop maar wel waar voor je geld

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Jan Willem S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante Nabucco bekeken, bekeken ook

 

In Ristorante Nabucco geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding