Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Milaan
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Aanrader”
Beoordeling van L'Isola del Tesoro

L'Isola del Tesoro
Een tafel reserveren
2
ma 18/11
20:00
Geclassificeerd als nr. 767 van 10.094 Restaurants in Milaan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 0 US$ - 74 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Grote groepen, Romantisch, Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Centro Storico
3 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super restaurant! Een plaats waar de locals komen dus zeker en vast een aanrader. Prijs/kwaliteit een topper!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank MichielVanEyken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.392)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.393 beoordelingen

7 mei 2017 beoordeeld

Druk bezocht restaurant , vooral door locals. Wij hadden niet gereserveerd maar hadden geluk dat er nog enkele tafels vrij waren. Vriendelijke correcte bediening. Ik heb de Milanese cotelet gegeten maar de portie was zeker voldoende voor 2 personen

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank RudiH591
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2016 beoordeeld

Echt een top loctatie ! Echt italiaans, komen veel locals. Altijd druk, maar binnen een half uur altijd een tafel. Prachtige wijnen en een zeer uitgebreide kaart. Locatie even buiten centrum. Reserveren is een pre.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Marco Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2014 beoordeeld

Het is in een zijstraat niet opvallend gelegen. Een groot restaurant, maar als je binnen zit heb je daar geen last van . Bijna alleen maar italianen die hier eten. Goede anti pasta en de rest was ook vertreffelijk. niet te duur.
Vriendelijke bediening

Datum van bezoek: juli 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank 02annemieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2014 beoordeeld

Een taxichauffeur had ons doorverwezen naar dit "authentiek" restaurant. Het is een echt typisch volks Italiaans restaurant. Onze zoon vond zijn Calzone super. Ik had gefrituurde vis die iets minder was. Wel gezellige sfeer. Vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: juli 2014
Bedank 152geerta
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die L'Isola del Tesoro bekeken, bekeken ook

 

In L'Isola del Tesoro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding