Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gemoedelijke lucht”
Beoordeling van Giulio Pane e Ojo

Giulio Pane e Ojo
Een tafel reserveren
2
za 19/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 3.163 van 10.033 Restaurants in Milaan
Prijsklasse: 28 US$ - 39 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Lunch, Reserveringen
Wijk: Zone 4
26 april 2016 beoordeeld

Net aangekomen in Milaan direct hiernaar toe voor een pranzo. Gelukkig konden we nog net een tafeltje krijgen. De lunch bestaat uit een keuzemenuutje. Je kiest 1 primo en 1 secundo. Verder krijg je er nog wijn, water en espresso bij. Dit alles voor slechts €12. Het eten was heerlijk, de sfeer lekker gemoedelijk, het personeel heel vriendelijk. Er is geen kaart, het menu wordt je aan tafel verteld, heerlijk!!

Datum van bezoek: april 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Irboke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.770)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.770 beoordelingen

13 februari 2016 beoordeeld

Alles huisgemaakt en vers! Gezellig en geweldige bediening. Heerlijke wijnen. Alles zeer goed verzorgd!

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank Karina F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij gingen hier eten op aanraden van vrienden. Het eten is ok, maar ook niet meer dan dat . Prijs kwaliteit zijn er betere plekken te vinden. Te duur voor wat het is.

Datum van bezoek: november 2015
Bedank Endo M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2015 beoordeeld

Er zijn veel restaurants in Milaan die op de toeristen mikken. Giulio Pane e Ojo is dat gelukkig niet, hier vindt je enkel locals.
Heerlijk eten, verse huisgemaakte pasta, zalig geroosterd konijn. Prima huiswijn en heel vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer?

Datum van bezoek: augustus 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank waltherh2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanbeveling hier komen eten. Druk maar gezellig restaurant. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vlotte bediening. Eten zeer lekker.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank 295bramm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Giulio Pane e Ojo bekeken, bekeken ook

 

In Giulio Pane e Ojo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding