Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.205)
Beoordelingen filteren
2.205 resultaten
Waardering van reizigers
1.141
773
178
63
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.141
773
178
63
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.205 beoordelingen
Beoordeeld op 31 juli 2018 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel. Fraaie entree en kamers. Goed ontbijt. Maar vooral heel goede service. Vooral conciërge Bernie is een fenomeen. Stuurt je zo naar de beste restaurants en zorgt ervoor dat je daar de beste service krijgt. Een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank RonaldNLDB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, Responsabile relazioni con la clientela van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you RonaldNLDB for your lovely review, we are glad you enjoyed your stay at the Grand Visconti Palace.

We try our very best daily to make our Guests feel special and we are truly happy we achieved it with you also!

We hope to see you back at the Grand Visconti Palace soon.

Kindest Regards.

Bernie Gallotta
Chief Concierge & Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2018

Heel vriendelijk onthaal, zeer behulpzaam.
Voor de eerste maal in Milaan en bij aankomst zeer goede info gekregen i.v.m bezienswaardigheden, restaurants en shopping gebieden.Mooie verzorgde kamer. Op het ontbijt is er ook niks op aan te merken. Wellness, de jacuzzie en het zwembad waren net iets te koud. De sauna en het stoombad waren heerlijk om in te vertoeven.

Datum van verblijf: februari 2018
1  Bedank Sophie E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, Responsabile reception van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 februari 2018
Google-vertaling

Dear Sophie,
thank you for sharing this review with us on Tripadvisor!
We are pleased to read that you appreciated our hospitality and suggestions to enjoy Milan.
We are sorry you found the pool cold: water is 28°-29°, that is considered the comfort level for swimming or even higher. We have nevertheless informed the SPA manager asking a check. Thank you for your remark.
Looking forward to welcoming you again at Grand Visconti Palace,
please accept our
Best Regards
The Management






Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2018 via mobiele applicatie

Afgelopen december met vriendinnen verbleven in dit hotel. De medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam. In het hotel is een gezellige bar waar je leuk kunt zitten. Ook is er informatie te vinden over activiteiten in de stad. Het is ongeveer een half uurtje lopen naar het centrum maar het centrum is ook via de metro goed bereikbaar. Het hotel is erg rustig en de kamers zijn netjes en schoon. De bedden lagen ook heerlijk, kortom zeker een aanrader.

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank femzel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, The Management van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2018
Google-vertaling

Dear Femke v,
we are very happy to read that you enjoyed your stay with us, service and location.
We all look forward to being given the opportunity to welcome you back to Milan.
Happy new year to you and your friends!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel was mooi beetje uit het centrum. Het enige wat erg vervelend was, was het feit dat alles apart berekend wordt. €33,- om van het hotelzwembad gebruikt te kunnen maken. Stond nergens vermeld... ook parkeren zat niet bij de prijs in... al met al waren we voor 2 nachten dik €100, meer kwijt dan geboekt..

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Jan K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, Responsabile reception van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Jan K,

We thank you for visiting Grand Visconti Palace as well as for taking the time give us your feedback: your opinion is important to us!

We are very glad to know that you had a pleasant stay with us.

If you book a deluxe room or a suite the spa is included in the room rate. We kindly ask you to check our website where all these informations are specified.
Concerning the parking, we confirm the average of the rate is according to the parking fees of Milan garages. We would like to bring to your attention that also parking outside on the street, unfortunately, mainly the whole city has become fee-paying area.

We hope we will be able to welcome you back soon and please feel free to contact us for any further information/suggestion you may have, we are at your complete disposal.

Best Regards.

Yveline Corthier
Front Desk Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2017

Alles wat je maar kan dromen. Vriendelijk personeel, zeer goede kamer met airco goed bed, fantastisch ontbijt ( ze hebben ook lactosevrije producten!) Geweldige spa en zwembad. Alles kraakproper.
Zeker een aanrader.

Kamertip: zeker doen
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Rosemary1630307
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, The Management van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Rosemary1630307,
we are very happy to read that you enjoyed your stay with us.
Our priority is to make our guests feel comfortable and their recognition is the strongest source of motivation for us.
Looking forward to welcoming you back to the Grand Visconti Palace, we wish you a nice Summer!
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken