Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.219)
Beoordelingen filteren
2.219 resultaten
Waardering van reizigers
1.147
780
179
63
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.147
780
179
63
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 2.219 beoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel was mooi beetje uit het centrum. Het enige wat erg vervelend was, was het feit dat alles apart berekend wordt. €33,- om van het hotelzwembad gebruikt te kunnen maken. Stond nergens vermeld... ook parkeren zat niet bij de prijs in... al met al waren we voor 2 nachten dik €100, meer kwijt dan geboekt..

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Jan K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, Responsabile reception van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Jan K,

We thank you for visiting Grand Visconti Palace as well as for taking the time give us your feedback: your opinion is important to us!

We are very glad to know that you had a pleasant stay with us.

If you book a deluxe room or a suite the spa is included in the room rate. We kindly ask you to check our website where all these informations are specified.
Concerning the parking, we confirm the average of the rate is according to the parking fees of Milan garages. We would like to bring to your attention that also parking outside on the street, unfortunately, mainly the whole city has become fee-paying area.

We hope we will be able to welcome you back soon and please feel free to contact us for any further information/suggestion you may have, we are at your complete disposal.

Best Regards.

Yveline Corthier
Front Desk Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2017

Alles wat je maar kan dromen. Vriendelijk personeel, zeer goede kamer met airco goed bed, fantastisch ontbijt ( ze hebben ook lactosevrije producten!) Geweldige spa en zwembad. Alles kraakproper.
Zeker een aanrader.

Kamertip: zeker doen
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Rosemary1630307
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, The Management van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Rosemary1630307,
we are very happy to read that you enjoyed your stay with us.
Our priority is to make our guests feel comfortable and their recognition is the strongest source of motivation for us.
Looking forward to welcoming you back to the Grand Visconti Palace, we wish you a nice Summer!
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2017

Heerlijk hotel. in een rustige wijk welke makkelijk te bereiken is met de metro van af het centraal stadion. Van af het metrostadion is het 2 min lopen naar het hotel.
Goed en vriendelijk personeel.
De kamers zijn goed. Wel harde bedden. maar dat is smaak.
het zwembad is goed op temperatuur en schoon. even als de sauna en stoombaden.
Het ontbijt is uitgebreid. en zeer goed.
de prijzen voor de drank en avond eten vind ik wat aan de hoge prijs.

boven al een echte aanrader 9.5

Kamertip: We zaten op de 3e verd. aan de straat kant. totaal geen last van geluidsoverlast
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank johW1261XP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, The Management van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2017
Google-vertaling

Dear Jo H,

thank you for your nice review.

We are glad you enjoyed your stay at the Grand Visconti Palace hotel and appreciated both our services and location.

We are looking forward to hosting you soon in Milan.

Best Regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 maart 2017

Prachtig hotel, bij binnenkomst meteen al goede service met de bagage ondanks dat ik alleen een rugzak bij me had, erg gastvrij en goed Engels spreken personeel.
Kamer zag er prima uit, van alle gemakken voorzien. Zwembad aanwezig in het hotel, met lekker warm water. Badmuts te verkrijgen bij het zwembad voor een klein bedrag.
Ontbijt was uitgebreid genoeg, voor ieder wat wils. Gratis wifi aanwezig en werkt prima op de kamer.
Prachtige tuin rond het hotel, metrostation op loopafstand (Lodi TIBB)

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank annelottew
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, The Management van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2017
Google-vertaling

Dear annelottew,

we thank you for choosing Grand Visconti Palace and for sharing this review following your stay with us.

We hope we will have the pleasure to welcome you back to Milan.

Best Regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 december 2016

Schitterend hotel met mooie, luxe kamers. Kamers zijn stijlvol, wel wat donker maar dat hoor bij de stijl. Ontbijt is perfect. Vriendelijk personeel. Dichtbij het metrostation, met maar 4 haltes naar het centrum.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Tas63_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvl, The Management van Grand Visconti Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 december 2016
Google-vertaling

Dear Tas63_13,

thank you for sharing your positive review on Tripadvisor.

It was gratifying to learn that we were able to provide you a very nice stay at the Grand Visconti Palace hotel.

Looking forward to welcoming you soon to Milan, please accept our

Best Regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken