Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 159
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 157
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 157
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 157
travelup.comUS$ 165
Destinia.comUS$ 183
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.327)
Beoordelingen filteren
3.327 resultaten
Waardering van reizigers
1.496
1.334
329
99
69
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.496
1.334
329
99
69
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 3.327 beoordelingen
Beoordeeld op 3 april 2017

Prachtig klassiek hotel op toplocatie naast metrostation in een enorme winkelstraat!
Luxe kamer met heerlijk kingsize eenpersoons bed, zeer goed ontbijt, prima wellness/fitness met zwembadje. Badjas en slippers op de kamer bezorgd!
Behalve dat ik soms de metro voelde en hoorde ( ik zat op de 2e verdieping) is er niks negatiefs te melden. Het voelde super luxe! Ik kom graag weer terug!

Kamertip: Lagere verdiepingen hebben 'last' van het geluid van de metro.
Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marianne H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Davide G, Direttore van Best Western Plus Hotel Galles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2017
Google-vertaling

Dear Marianne,
Thank you so much for your review. I am very happy to know that you had a very enjoyable stay at the BEST WESTERN PLUS Hotel Galles and I will be looking forward to your next visit.
Kind Regards,
Davide Giacalone
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 februari 2017

Hotel was prima, kamers prima, echt stadshotel. Ontbijt was goed verzorgd en het personeel wilde je echt overal mee helpen.

Ik lees dat veel mensen last hebben van de metro, echter dit heb ik niet ervaren. Overdag hoorde je hem af en toe, maar 's avonds geen last gehad.

Kortom, ik zou weer terug gaan!

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank rengersf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2017

Perfect hotel, centraal gelegen naast metrostation Lima. Mooie zeer schone kamer op begane grond, enorm twee persoonsbed, ligt heerlijk met diverse kussens, hard en zacht. Marmeren vloer, broekenpers, koelkast, koffie en theefaciliteiten, grote tv met veel kanalen, keurige badkamer, geen bad ( gebruik ik tich nooit) wel ruime regendouche, telefoon hangt boven wc? Echter groot nadeel is dat je iedere twee minuten de ondergelegen metro hoort. Niet hard met erg storend als je wilt slapen. Zelfs met oordoppen een soort trilling. Daarom niet meer dit hotel voor mij ondanks prima ontbijt, vriendelijk personeel, mooi zwembad, fitness en sauna.

Kamertip: Hogere verdiepingen kiezen ivm geluidsoverlast metro
Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kattie123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2016 via mobiele applicatie

Dichtbij het metrostation Lima en een gigantische winkelstraat die uitmondt op de dom van Milaan ligt dit mooie hotel met alles erop en eraan. Een klein maar prettig zwembad, turks stoombad en sauna. Grote bedden met een een prima matras en kussens. De kamer was ietwat ouderwets ingericht, maar was schoon en voorzien van een koelkast, lcd tv, fohn, airco en we mochten roken op de kamer. (Op aanvraag, anders gewoon een rookvrije kamer).
De badkamer modern en functioneel (helaas in onze kamer geen bad) en ruim voorzien van shampoo en douchegel.
Het personeel is behulpzaam en spreekt redelijk goed Engels, plattegrond van de stad word bij het inchecken overhandigd.
Bij het ontbijt een ruime keuze aan brood, beleg, yoghurt, sapjes en zoete lekkernijen.
Minpuntjes: de liften zijn erg klein en de jacuzzi in het zwembad was defect.
Verder een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 635sanderv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Davide G, Direttore van Best Western Plus Hotel Galles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 december 2016
Google-vertaling

Dear Sander,
Thank you so much for your review. I am very happy to know that you had a very enjoyable stay at the BEST WESTERN PLUS Hotel Galles and I will be looking forward to your next visit.
Kind Regards,
Davide Giacalone
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 december 2016

Correct hotel. Personeel aan de receptie, vriendelijk, maar moeilijkheden om frans of engels te spreken. Perfecte ligging, vlakbij winkels en metro. Kamers ok.. maar airco werkte niet. Ruime badkamer, proper. Jammer, slechts badjassen ontvangen op onze laatste nacht. Ontbijtruimte .. enorm druk, gaf een chaotische indruk. Na het weekend was dit beter. Besluit : goede prijs-kwaliteit verhouding..mits enkele details ter verbetering.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ElkeL154
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken