Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk ontbijt ”
Beoordeling van Biancolatte

Biancolatte
Een tafel reserveren
2
di 15/10
20:00
OF
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 1.213 van 10.012 Restaurants in Milaan
Keukens: Café
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Porta Nuova
9 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een aantal jaar geleden heb ik hier geluncht, dat was destijds meer dan prima.
Nu is het een groot restaurant geworden met winkel waar je van alles kunt kopen.
Terug naar Ontbijt:
Wit ingericht, waardoor je zonnig en fris gevoel krijgt. Menu, van Italiaanse brioche, naar Griekse yoghurt met vruchten, muesli, pancakes, eieren op verschillende manieren bereid, maar ook brood met jam, naar mijn mening voor ieder wat wils.
Selectie verse sappen, smoothies, maar ook lekkere thee.
Hetgeen wij bestelden was van zeer goede kwaliteit.
Kortom bij een volgend bezoek aan Milaan zou ik hier weer ontbijten! Heerlijk.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank rees64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.960)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.960 beoordelingen

7 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zoek naar een ontbijt adresje in Milaan kwamen we hier terecht. Het ligt ook op loopafstand van Ibis Milano Centro.

Je kan kiezen voor een vaste ontbijtformule met croissant, vers fruitsap en koffie of gewoon aan de kaart bestellen. Wij kozen twee keer voor 'a la carte'. Het was inderdaad dus zo lekker en fijn dat we hier twee keer kwamen :).

Het is zeker niet het goedkoopste adresje, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug! Alles was vers en lekker smaakvol!

Op de tweede dag was onze pannenkoek bij het opdienen koud. Maar die werd op eenvoudig verzoek vervangen door een warm exemplaar.

We aten hiet ook twee keer heerlijke gelati en tiramisu.

Laat de foto's voor zich spreken en ontdek en geniet vooral zelf!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank driesbr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2019 beoordeeld

ons tweede bezoek aan deze zaak
zeer lekker - vriendelijk personeel
ruime keuze
misschien iets prijziger maar is het wel waard

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank pinultima
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voordat we Milaan wilde bezoeken hadden we nog behoefte aan een lekker ontbijt. Toevallig liepen we langs dit zaakje. Het zag er druk en gezellig uit. We hebben gekozen voor een 'menu'. We hebben samen 20 euro betaald voor een croissant, sapje en thee (heel veel thee). Vind ik duur, maar de omgeving en bediening maakte dit goed. Staan ook veel ei gerechten op het menu. Croissant met chocolade was wel echt heel vers en lekker!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank veroniquej842
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanwege de goede recensies op TripAdvisor hier naartoe gegaan en niet voor niets goede recensies. Het eten was heerlijk, verse produceren. Creatieve opmaak van de borden. Echt heerlijke koffie. Leuke inrichting van de zaak. Toiletten schoon.
Wij komen hier terug. :)

Enige puntje kan zijn dat de sapjes aan de prijzige kant zijn.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank 513annemarieg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Biancolatte bekeken, bekeken ook

Milaan, Lombardije
Milaan, Lombardije
 

In Biancolatte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding