Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super voorgerecht”
Beoordeling van Limone Ristorante con Pizza

Limone Ristorante con Pizza
Geclassificeerd als nr. 605 van 10.032 Restaurants in Milaan
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Zone 2
9 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant lag vlak naast ons hotel. We hadden de inktvis als voorgerecht en die was fantastisch, perfect gebakken! De pizza was gewoon goed. Correcte bediening en correcte prijs. Leuke ervaring.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 741adriaanl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (820)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 820 beoordelingen

9 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. Veel variatie op de kaart en vooral bijzonder veel keuze uit wijn in alle prijsklassen.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank W9644RIthomasm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk Italiaans eten, met top bediening. Prijskwamiteit prima in orde. Personeel stelt je meteen op je gemak.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank 525jasperl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 18 mensen aan een grote tafel. Het verbouwen en verplaatsen was geen punt. Vriendelijk personeel. De antipasti was erg goed, zeker de buffolo mozzarella. Hoofdgerecht en waren ook voor iedereen een aangename verrassing zowel vis als vlees. Super!

Datum van bezoek: april 2016
Bedank wimstam1966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2015 beoordeeld

Tijdens 4 dagen Milaan, de eerste dag in Limone gegeten (o.a. heerlijke mozzarella buffalo) en onze laatste maal ook in Limone. We werden heel enthousiast (weer) begroet alsof we er wekelijks eten. Bediening is erg goed. Gisteren was het octopus met buffalo, een fantastische combinatie.
Marijke

Datum van bezoek: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marijke J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Limone Ristorante con Pizza bekeken, bekeken ook

 

In Limone Ristorante con Pizza geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding