Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“eten heel lekker/ prijs goedkoop !”
Beoordeling van Luna Rossa

Luna Rossa
Geclassificeerd als nr. 369 van 10.020 Restaurants in Milaan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 17 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
Wijk: Centro Storico
18 september 2018 beoordeeld

wij waren op zoek naar een écht italiaans restaurantje zonder poespas en liefst zo weinig mogelijk stoelgeld...
wel daar hebben we waar voor ons geld gekregen !
enorme grote en lekkere pizza en pasta en slechts €1 pp stoelgeld wat zeer weinig is voor Milaan.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank miranda s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (589)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 590 beoordelingen

6 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaak doet iets te groot aan, veel lege plekken. Wel hele smakelijke pizza's gehad. Vriendelijk personeel. Aangename binnentemperatuur.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank stefanh602
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Werden snel en vriendelijk aan een tafeltje gezet en kregen ruim te tijd om de enorme keuze aan pizza's door te spitten. Was er na 5 minuten al en smaakte heerlijk! Vriendelijk personeel en lekker eten.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank LBUBI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2017 beoordeeld

Uitgebreide kaart met veel variatie. Heerlijke voorgerechten en hoofdgerechten, flinterdunne pizza’s, goede wijn. De bediening is heel vriendelijk. We zijn twee keer teruggegaan.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Willem Jan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier op vrijdagavond gaan eten om 20:15. Om 21:00 stonden we weer buiten. Het eten werd snel geserveerd. Voor vleesgerechten moet je hier niet zijn, die zijn voor Nederlandse begrippen onder de maat. Pizza was wel fantastisch !! Goede pizza vol van smaak, met een heerlijke bodem/korst.

Het personeel is erg vriendelijk en charmant. Ze hebben wel de vaart er in Haha.

Al met al, lekker gegeten in een relaxte sfeer.

Datum van bezoek: juli 2017
1  Bedank stefant291
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Luna Rossa bekeken, bekeken ook

 

In Luna Rossa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding