Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten samen met onze kindjes”

L'Immagine Ristorante Bistrot
Geclassificeerd als nr. 24 van 10.012 Restaurants in Milaan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 21 US$ - 43 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Grote groepen, Romantisch, Speciale gelegenheden, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Zone 8
19 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit leuke zaakje vonden we via tripadvisor. heel typisch gezellig Italiaans ingericht. Vriendelijke en beleefd bediening. Heel hartelijk en familiaal. Het eten was heerlijk! De porties waren groot. Ook onze kindjes vinden het heerlijk! Na het eten verschenen er grote snoeppotten op tafel. De oogjes van onze kindjes was goudwaard. Ookal waren de buikjes gevuld met heerlijke paste toch ging er nog een snoepje bij. En om de avond helemaal top te laten eindigen kregen de kindjes een zakje om snoepjes te vullen. Super fijn!
Heel lekker gegeten en super kindvriendelijk!!
Een echte aanrader!!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank tamaraborremans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.627)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.627 beoordelingen

11 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker eten, vriendelijke bediening, veel extra's gekregen buiten onze bestelling van aperitief hapjes en hoofdgerecht. Zeker een aanrader!!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank LauraH6564
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een belevenis dit restaurant, subliem eten in een waanzinnig leuke warme ambiance. Natuurlijk wel alvast gereserveerd via de site, waar trouwens een menu op staat wat in de werkelijkheid veel uitgebreider is. De anti pasto van het voorgerecht is waanzinnig met heerlijk gefrituurd brood, de pasta die ik had was heerlijk en de tiramisu was heerlijk niet overdadig in de drank maar wel een heerlijke koffie smaak. En geniet van het drankje van het huis met watermeloensmaak, want deze is echt heerlijk. En qua prijs prima te doen dit is echt een pareltje in Milaan!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Donnie W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2017 beoordeeld

supervriendelijke service, heerlijk eten, je krijgt ook verschillende extra's. zeker een aanrader, ookal ligt het niet in centrum milaan

Datum van bezoek: mei 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank SandrineT534
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke atmosfeer, enthousiaste bediening en lekker eten met veel extra's.
We zijn er gaan eten vanwege de positieve verhalen op TripAdvisor en we werden niet teleurgesteld. Het restaurant is verdeeld in verschillende kleine ruimtes, waardoor het een intieme sfeer heeft. De bediening is attent en je krijgt veel lekkere extra's die je niet op de rekening terug vindt. De vele snoeppotten waarmee je tafel wordt bedekt bij aanvang en afloop vonden we hilarisch.
Een bijzonder restaurant!

Datum van bezoek: april 2017
Bedank rolandp67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die L'Immagine Ristorante Bistrot bekeken, bekeken ook

 

In L'Immagine Ristorante Bistrot geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding