Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Origineel en bijzonder”
Beoordeling van Boccondivino

Boccondivino
Geclassificeerd als nr. 42 van 10.012 Restaurants in Milaan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 39 US$ - 83 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Centro Storico
23 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, vriendelijk personeel, bijpassende wijnen, goede prijs/ kwaliteit en zeker bijzonder. We gingen vrolijk naar huis na een fijne avond bij dit goede restaurant.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank sarab17058
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (820)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 820 beoordelingen

16 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede bediening.
Zeer lekker.
Correcte prijs voor goede suggesties.
Topper prijs/ kwaliteit
Impressionant kaasaanbod

Datum van bezoek: februari 2018
1  Bedank PeterVdwlle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg goed. Overheerlijk Italiaans. Goede gastdame en heer en heerlijke wijn. Tip: het proefmenu met wijn.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Jomsk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteravond hier gegeten. Was erg lekker. Ze hebben een bijzonder menu. Je kan niet kiezen zij serveren jou specialiteit is kaas en ham. Dit is dus ook wat je krijgt. Verschillende hammen, daarna kaas en dan nog een paar verschillende pasta, en dat wordt afgetopt met een overheerlijk dessert. Naast het eten serveren ze verschillende wijnen dit is hun specialiteit!
Gewoon ondergaan en de prijs valt dan ook nog enorm mee. Het gaat hier om een alles omvattende formule echt een aanrader!
Aardige en spontane bediening met humor.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank Robertkoelman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2016 beoordeeld

Wij waren hier met een grote groep voor het diner. Het is een sfeervol, typisch Italiaans restaurant. Je proeft hier dat aan al het eten echt aandacht is besteed. De passie voor het eten dat ze serveren, straalt er ook bij de bediening van af. En het wordt ook op een leuke manier gepresenteerd. De ham wordt in het midden van de zaal aangesneden. En de kazen staan op een grote kar. Iedere gang gaat vergezeld met een zorgvuldig geselecteerd nieuw glas wijn die de smaak van het eten versterkt.
Erg geschikt restaurant voor als je eens wat verschillende dingen wilt proeven.

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ECJ73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Boccondivino bekeken, bekeken ook

 

In Boccondivino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding