Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk ”
Beoordeling van Pasta d'Autore

Pasta d'Autore
Geclassificeerd als nr. 105 van 10.016 Restaurants in Milaan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 9 US$ - 13 US$
Wijk: Carrobbio
Gegevens restaurant
Wijk: Carrobbio
1 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten. Heerlijke vers gemaakte pasta en de tiramisu was ook erg lekker. Vriendelijk personeel. Wij komen hier zeker terug.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank altijdopzoekk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (786)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 786 beoordelingen

24 juni 2019 beoordeeld

Een echte aanrader als je naar Milaan komt! Geweldig eten, een echt familierestaurant waar de grootmoeder van 82 alles maakt! Elke dag een ander menu, met als vaste waarde de overheerlijke ravioli. Ook al heb je voldoende gegeten, de desserts zijn absoluut de moeite. Zoals ze zelf zeggen, lekker eten gaat naar het hart. Daarbovenop nog eens zeer vriendelijke mensen, een echte familiesfeer.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank KarolienD86
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In het kort: fantastische pasta en een zeer aangenaam ontvangst! We kwamen een kwartiertje vooropeningstijd toe, maar dit vormde geen enkel probleem. De keuze zou je beperkt kunnen noemen, maar voor ons méér dan genoeg, het is dan ook dagvers! Een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank laurastrybol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Veel van verwacht na alle recensies maar viel erg tegen. Niet echt een gezellige plek om uitgebreid te eten, ze hebben echt alleen pasta (waar we zin in hadden) alleen ook daarin de keuze zeer beperkt. Wel alles vers, maar je staat zo weer buiten.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Steefje1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijke dame aanwezig, per abuis verkeerde wijn besteld en dit werd netjes omgeruild. Sowieso erg vriendelijk personeel. Allebei ravioli besteld, specialiteit is ons verteld. Vond deze niet lekker, droog en veel te weinig smaak. Mijn gezelschap vond t wel lekker, smaken verschillen... hoop dat ik gewoon een verkeerde avond trof!

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Michele8541
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pasta d'Autore bekeken, bekeken ook

 

In Pasta d'Autore geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding