Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.880)
Beoordelingen filteren
1.880 resultaten
Waardering van reizigers
1.197
430
162
59
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.197
430
162
59
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.880 beoordelingen
Beoordeeld op 16 september 2017

Kamer achterzijde Hotel, op zich prima. Door ongelukje in bad kregen als compensatie kamer met meerzicht. Kamer veel te klein, weg compensatiegevoel. Ontbijtzaal was slecht onderhouden en niet echt schoon met dode vliegen op de vensterbanken en kapot gestoten plinten. Vloerbedekking niet schoon.Ontbijt voor 5-sterren Hotel is matig. Moesten zelfs extra betalen voor een gebakken eitje. Prijs-kwaliteit verhouding is niet in orde. Buitenzwembad niet goed onderhouden, hoogstens 3 sterren.

Kamertip: Meerzicht kamers veel te duur en te luidruchtig.
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jack Q
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2017

Absoluut eens een bezoekje waard, al was het maar om eens te ervaren hoe in de jaren '50 en '60 een tophotel gevoeld moet hebben. Een overdaad aan ornamenten, versieringen en brocanterie. Personeel strak in het pak, kamers met een overdaad aan pluche en versiering. Topontbijt. De zwembaden zijn echter niet meer up-to-date, dus als je zoekt naar een zonnestemming om aan het zwembad te verblijven, zoek iets verder.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Hemingway2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel begrijpt hoe het moet - fantastische ervaring aan Lago Maggiore. Een Grand Hotel dat haar naam eer aan doet. Vanaf aankomst tot vertrek is dit een unieke ervaring die je niet zal vergeten; herleef het gevoel van vervlogen tijden en geniet van authentiek Italiaanse gastvrijheid op het hoogste niveau doorgevoerd in alle details. De sfeer, perfecte service en authentieke inrichting van het hotel dragen enorm bij aan de ervaring. Wij waren hier met Ferragosto en genoten van een prachtig buffet in de tuin.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank coenvanveen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2017

Mischien nog wel het meest indrukwekkende van dit hotel zijn de tuinen met prachtige oude bomen dei met zorg wordt onderhouden. Ook het personeel doet moeite om de gasten het naar de zin te maken. Het pand is indrukwekkend, het zwembad heerlijk. De kamer zijn relatief klein maar netjes. De bedden zijn ronduit slecht. En dat is bijzonder jammer. Na een dag genieten van het mooie stadje is een goede nachtrust minstens zo belangrijk. Dat lukte ons niet op deze bedden. Keihard en voorzien vn linnengoed dat aanvoelt als schuurpapier. Daarnaast was het ontbijt matig. Smaakloze eieren, te vet spek en yoghurt uit een potje. Kom op, zo moeilijk is dat niet. Dat past niet bij dit prijsniveau. Helaas voor ons geen tweede keer.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Diamond-Guitars
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 mei 2017 via mobiele applicatie

Een hotel met klasse! Als je van grandeur houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. Ober die de stoel onder je poep schuiven, geweldige bediening.
Wij hebben hier 3 nachten verbleven. De kamers zijn heel klassiek en elke avond verse handdoeken en bedden opgemaakt. Helaas zijn de lakens op de bedden heel zwaar en de matras is hard. Dus slapen is niet super. Maar elke ochtend vers geperst fruitsap en een uitgebreid ontbijt! Heerlijk!
Ook het avondeten is steeds in orde!
Overdag kan je relaxen aan het zwembad, de badmeester voorziet je van grote handdoeken en een parasol. Ook is er een bar aanwezig waar je drinken kan gaan halen. Perfecto!

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank lienopdebeeck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken