Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (338)
Beoordelingen filteren
338 resultaten
Waardering van reizigers
119
154
51
6
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
119
154
51
6
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 338 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juli 2018 via mobiele applicatie

Op doorreis naar Baskenland overnacht in dit leuke hotel. Bijzonder vriendelijk personeel. Het hotel ligt aan de Gironde met zicht op strand en haven. Op loopafstand van het oude centrum. Ruime kamer, goed bed, eigen badkamer; meer heb je niet nodig!!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rangero60
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juni 2016 via mobiele applicatie

Net hotel met zwembad en solarium.
Ruime P plaats, zelfs voor 3 grote touringcars.
Vriendelijk personeel, die gedreven de bediening doet aan de tafels.
Nette kamers die redelijk schoon zijn, sommige met airco en sommige met een ventilator.
Lekker eten en voor iedereen een goed geprijsde wijn keus.
Mooie tuin achter, en het Lago di Majore bij de voordeur, wat wens je je nog meer?

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde voor zaken
2  Bedank NadimHalabi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2015

Het hotel is goed gelegen aan het meer in het centrum van Baveno. Er is voldoende parkeergelegenheid en de ontvangst is uiterst vriendelijk. De dame aan het onthaal huurt voor ons zonder enige moeite een boot. De lobby, zitruimtes zijn volgens mij recent vernieuwd maar de kamers (die ruim zijn) zijn sterk verouderd (jaren 50) waardoor ze een minder frisse indruk geven. Er is wel airco en wifi op de kamers. Ook het zwembad is proper en er is handdoeken service. Het ontbijt is op zijn Italiaans maar toch met voldoende variatie. Enkel jammer dat je niet buiten kan ontbijten of dineren. Het restaurant is vrij sober en kaal ingericht. Het viel me op dat er veel meer ouderen dan jonge gezinnen in het hotel aanwezig zijn, alsook bustoeristen. Vooral de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel is de grootste troef van dit hotel.

Kamertip: Als je geen lawaaihinder wil, boek een kamer met zicht op zwembad en tuin.
Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank FVB1971
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2015 via mobiele applicatie

Prachtig gelegen hotel met een combinatie van de charme van een aloud grand hotel (lobby, resto, bediening) en strakke, gerenoveerde kamers. Mooie tuin met leuk zwembad. Bewaakte, ruime priveparking.
Ideaal voor enkele daagjes. In Baveno zelf is evenwel weinig of niks te zien... Je kan de boot nemen naar de eilanden, maar dat is het zowat. Ook het aanbod aan restaurants is vrij schraal.

Datum van verblijf: juli 2015
Bedank Fam_Torfs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2015

Het hotel is fraai gelegen direct aan de gezellige boulevard maar ook aan de zeer drukke doorgaande weg, waardoor je de slaap niet kunt vatten. Je doet echt geen oog dicht wanneer je aan de voorkant slaapt! Vreselijk. Vraag dus een kamer aan de achterzijde. De slaapkamers zijn nog niet allemaal gerenoveerd. Heel jammer.
De bedden zijn goed, maar erg hard. Alles erg schoon. Fraaie entree, lobby en restaurant. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie tuin en zwembad aan de achterzijde.

Kamertip: Kamers aan de achterzijde zijn rustiger
Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank winnieCoevorden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken