Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Castello Scaligero te ontdekken
vanaf 14,61 US$
Meer info
vanaf 158,26 US$
Meer info
Ontdek DOP Olive Oil
5 beoordelingen
vanaf 66,95 US$
Meer info
Beoordelingen (4.516)
Beoordelingen filteren
4.516 resultaten
Waardering van reizigers
2.316
1.670
426
69
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.316
1.670
426
69
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.516 beoordelingen
Beoordeeld op 22 augustus 2020 via mobiele applicatie

Dit kasteel moet je gezien hebben! Is een prachtig mooi gebouw midden in het centrum.
Heel mooi voor foto’s te trekken.
Naast het kasteel is er een citroenkraampje, moet je zeker eens uitproberen! Lekker!

Datum van activiteit: augustus 2020
2  Bedank naima_ff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2019

Heel moei uitzicht langs boven, een moment om mooie foto's van te maken, kindjes mochten er gratis binnen, wat ik weer een pluspunt vind ook leuk eens je daar bent, de straatjes bezoeken,

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Bo G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2019 via mobiele applicatie

Het mag niet ontbreken aan een bezoek aan de stad. €2 als je beneden de 25j bent.
Je hebt een mooi zicht op het meer en de stad. Langs de binnenkant is er niet veel te zien.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank EllenV1927
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2018

Een erg leuk stadje met mooie historische gebouwen en vergeet Jamaica Beach niet te bezoeken. De toren kan beklommen worden en mooie uitleg over de slag die er geleverd is.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank velde046
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

Leuk kasteeltje kinderen/ tieners gratis entree leuk uitzicht over Sirmione .
Verder weinig te zien in het kasteel er zijn geen gemeubileerde ruimtes of iets dergelijks.wel de moeite waard.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank rogero800
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken