“Een echte aanrader”
Beoordeling van La Vita è Bella Ristorante

La Vita è Bella Ristorante
Geclassificeerd als nr. 39 van 586 Restaurants in Como
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
25 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Ongelofelijk lekkere gerechten, een vaste kaart en ook een suggestie kaart. Een echte aanrader in Como. Pasta vongole ontzettend lekker en ook de nagerechten.

Datum van bezoek: mei 2022

19 maart 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijk personeel en we hadden dit heerlijke eten niet verwacht. De locatie oogt een beetje vreemd naast t zwembad, maar je hebt uitzicht over t meer en wordt (ook als toerist) heel vriendelijk ontvangen. Het menu is divers en we hebben heerlijk gegeten. Het voorgerecht met inktvis en linzen is aan te bevelen.

Datum van bezoek: maart 2022
4 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Ieder jaar komen we terug bij dit tentje. Zorg dat je een dag of 3 van te voren reserveert. Zeker savonds hebben ze buiten een mooie glazen overkapping, overdag kan het warm zijn maar voor de ambiance een aanrader. Genoeg keuze, salades ten top, pokebowls, voorgerechten, vis, vlees en vegetarisch! Oowja laat je niet verleiden voor de normale tiramisu maar ga voor de daily tiramisu met pistache.

Datum van bezoek: september 2021
29 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontzettend lekker gegeten op aanrader via hier. Ze hebben een uitgebreide kaart en daarnaast ook nog dingen buiten de kaart om. Je kunt heel veel salades kiezen.
Voorgerecht mix van vis was lekker net als de pasta met garnalen en courgette en tonijn steak in plakjes.
Altijd vooraf reserveren, ze hebben twee lokaties dus kijk daar goed naar!

Datum van bezoek: augustus 2021
8 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima eten voor een goede prijs. We bestelden kreeft , lasagna, carbonara, bruchetta, en spaghetti vd de dag. Bediening is correct. We vroegen nog extra doekjes om de handen schoon te maken na het eten van de kreeft. Ook deze werden netjes met een kom warm water geleverd

Datum van bezoek: augustus 2021

Reizigers die La Vita è Bella Ristorante bekeken, bekeken ook

In La Vita è Bella Ristorante geweest? Deel je ervaringen!