“Gezellig plekje, eten prima”
Beoordeling van Ristoro Forma & Gusto

Ristoro Forma & Gusto
Geclassificeerd als nr. 25 van 78 Restaurants in Bellagio
Prijsklasse: € 10 - € 35
Keukens: Italiaans, Mediterraan
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
21 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Het plekje is erg leuk en de bediening is goed. Het eten is prima maar niets bijzonders. In totaal 10 minuten moeten wachten voor een plekje, dat was het niet waard.

Datum van bezoek: augustus 2022

21 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke pizza in een sfeervolle omgeving!
Een heerlijke pizza gegeten met als voorgerecht een rijkelijke vleesplank.

Datum van bezoek: september 2020
22 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten op onze eerste avond in Bellagio. Op advies van het hotel hier gedineerd. Idyllisch in een mooi steegje gezeten. Heerlijke burrata gegeten.

Datum van bezoek: augustus 2020
24 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben nog nooit zulke zachte lasagna gegeten als hier. De pizza was ook perfect. Aardig grote pizza voor die prijs. De korst en smaak was heerlijk!!

De wijn is hier ook zeker niet duur!

Datum van bezoek: oktober 2019
5 februari 2019 beoordeeld

Dit restaurantje in het oude centrum werd ons aanbevolen. we hebben daar verschillende echt traditionele gerechten gegeten. goede kwaliteit. Wijnen goedkoop en ook het eten was redelijk geprijsd.

Datum van bezoek: december 2018

Reizigers die Ristoro Forma & Gusto bekeken, bekeken ook

In Ristoro Forma & Gusto geweest? Deel je ervaringen!