Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
73 US$
View deal
Gratis annuleren tot 28/04/21
Hotels.com
73 US$
View deal
Gratis annuleren tot 29/04/21
Hurb
91 US$
69 US$
View deal
BESPAAR 22 US$
Gratis annuleren tot 29/04/21
Priceline73 US$
Expedia.com73 US$
StayForLong91 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.660)
Beoordelingen filteren
2.660 resultaten
Waardering van reizigers
401
1.072
780
271
136
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
401
1.072
780
271
136
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.660 beoordelingen
Beoordeeld op 10 september 2018

Het hotel voelt wat verouderd aan. Het personeel is wel zeer vriendelijk, al spreken sommige iets minder Engels. Het ontbijt was goed geregeld en er is een mooi groot parkeerterrein. Het was voor ons een tussenstop tussen Cinque Terre en Zuid-Frankrijk. Prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank ELB1986
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direzione T, Direttore van Novotel Genova City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2018
Google-vertaling

Dear ELB1986,

thank you for taking your time to reporting your feedback concerning your accommodation at the Novotel Genova City
Hoping to welcome you again in our hotel, I take this opportunity to send you my best regards.
Sincerely

Marco Majolino
General Manager
NOVOTEL Genova City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2018

Professionele aansturing en goede beheersing van diverse talen opvallend. Begrip voor invaliditeit van partner geeft een goed gevoel. Als enige hotel tot nu toe werd een gratis invalideparkeerplaats aangeboden in de garage.Badkamer was het beste ingericht voor mijn vrouw..

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank jawest
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018

Zoals elk Novotel-hotel biedt ook dit hotel veel luxce. Het personeel is erg behulpzaam en de kamers en de bedden zijn prima. Op de gangen zie je echter de plekken in de vloerbedekking. Hier en daar is het schilderwerk vergeten. Het is wel prettig om de beschikking te hebben over een zwembad. Dit bad is echter niet berekend op het aantal hotelgasten. Ook het aantal ligbedden is ruim onvoldoende. Binnen in het hotel is het nejes, de omgeving van het zwembad mag wel wat beter schoongehouden worden.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hvdb2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direzione T, Direttore van Novotel Genova City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2018
Google-vertaling

Dear hvdb2018,

I'm sorry that your stay at the Novotel Genova City was not up to your expectations, and please, accept our most sincere apologies.
I assure you that we have taken all necessary actions to ensure a comfortable stay for all our clients.
We are ready to welcoming you again, trying to regain your confidence.
Yours sincerely

Marco Majolino
General Manager
NOVOTEL Genova City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2018

2 nachten in dit hotel geweest. Heel goed hotel. Lekker ontbijt. Vriendelijke ontvangst. Parking onder het hotel. Je kunt de voet of met de bus naar het centrum gaan om iets te eten. Een snack kan ook in het hotel zelf.

Datum van verblijf: april 2018
1  Bedank Foantje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2018

Vriendelijke bediening aan de receptie en in het restaurant.
Een propere en rustige kamer met een zeer goed bed. Leuk was de zetel in de kamer. Enige minpunt was dat de badkamer aan vernieuwing toe is.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank StijnV766
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direzione T, Direttore van Novotel Genova City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Stijn V,

thank you for taking your time to reporting your feedback concerning your accommodation at the Novotel Genova City
Hoping to welcome you again in our hotel, I take this opportunity to send you my best regards.
Sincerely

Marco Majolino
General Manager
NOVOTEL Genova City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken