Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
235 US$
Aanbieding bekijken
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (602)
Beoordelingen filteren
602 resultaten
Waardering van reizigers
139
267
144
34
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
139
267
144
34
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 602 beoordelingen
Beoordeeld op 6 oktober 2016 via mobiele applicatie

De locatie en de afbeeldingen op internet komen niet helemaal overeen. Je kunt zien dat t vroeger een statig hotel is geweest, maar dat is het niet meer. Een beetje blijven hangen, op alle gebied, kamers, faciliteiten, serviceverlening, bediening. Echter, de prijzen liggen laag dus dan klopt t weer, juiste prijs/kwaliteit. Op loopafstand van wat er toe doet in Modena!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank John5051NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2016

vooral de beneden verdieping is zeer statig, met de originele plafondschilderingen en meubels. goed centraal gelegen hotel met gratis parking voor de deur (openbaar). Verzorgd ontbijt buffet en mooie kamer.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank dancingwolf2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2016 via mobiele applicatie

Prachtig klassiek hotel in de binnenstad van Modena.
De benedenverdieping is nog ingericht in de oorspronkelijke staat van een prachtige oude palazzo met museale schilderijen en plafondschilderingen. Het ontbijt wordt in enkele van die zalen geserveerd. Er is een mooie besloten tuin waar je heerlijk kunt zitten met een drankje en een boek. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Marly3456
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2015

Hotel Canal Grande ligt in het centrum van Modena en dat is mooi als je door de stad wilt slenteren.

Het is een heel oud en statig hotel en heeft ook die sfeer. Prachtige plafond schilderingen, mooie gangen. Veel stijl. Ook het personeel is (heel) oud, maar ze doen hun werk perfect. Een gezellig terras ligt achter het hotel en is geweldig om te ontspannen voor een drankje.

De kamers zijn ook statig en oud, maar vergis je niet. De kamer en badkamer zijn wat betreft voorzieningen modern. Het bed is heerlijk modern. Of er een airco is weet ik niet, want eind september is die niet meer nodig.

Wil je genieten van Modena, kan kun je hier prima verblijven.

Datum van verblijf: september 2015
Bedank Hansiemannn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2015 via mobiele applicatie

De receptioniste was niet blij met gasten. Ze straalde een en al " gezelligheid" uit (niet dus!!, geen welkom).
's avonds gaat de bar bijtijds dicht. Om 11.00 uur is er geen room service te bestellen ( ondanks het feit dat het gastenboek 24.00 uur beloofd) kortom de verwachtingen worden bij lange na niet waar gemaakt. Zonde van het geld, geen goede start van de vakantie

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank andr_p849
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken