Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Priceline
99 US$
Aanbieding bekijken
Expedia.com
110 US$
Aanbieding bekijken
Hotels.com
110 US$
Aanbieding bekijken
eDreams99 US$
FindHotel
Travelocity110 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.447)
Beoordelingen filteren
1.447 resultaten
Waardering van reizigers
382
735
217
71
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
382
735
217
71
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.447 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2018 via mobiele applicatie

Na een kleine teleurstelling van de vorige overnachting in Mulhouse kwamen we aan in Novotel Bologna Fiera. Bij binnenkomst was alles al veel en veel netter. De check in verliep soepel. Naar de kamer en daar werden we vrolijk van. Een nette schone moderne kamer. Met douche en bad apart van elkaar. In de douche was wel een knopje van de mengkraan af, zou ik direct laten maken als manager. Lekker even een bakkie gedaan. Zaten helaas maar twee capsules bij. Vind ik tegen vallen, ik ben immers ook member bij Accor. Toen lekker naar het zwembad gegaan. Hier was een handdoeken service erg netjes alleen, dan weer niet voor de kids vind ik teleurstellend moeten die zich dan niet afdrogen?? S avonds daar heerlijk gegeten, keurige pasta mooi opgediend was ook heerlijk. Het ontbijt was goed zoals die hoort te zijn. Alleen hier viel de koffie erg tegen was een poeder koffie automaat geen bonen. Hij was gewoon echt niet lekkerIk vind dat in deze tijd voor een 4 sterren hotel echt niet kunnen. Ik verwacht een goede volautomatische bonen apparaat.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank MichielRB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2017

Hotel leuk. Bedden goed, kamer ook. De slaapbank voor de kinderen ronduit slecht, niet acceptabel.
Eten erg duur en redelijk.
WiFi zeer matig op de kamers.
Toiletbril zo gemonteerd dat je als man niet op de wc kan zitten zonder de pot aan te raken, erg onfris en onprettig.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Novotel Hotels
Bedank deoh28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WelcomeBo, Responsabile relazioni con la clientela van The Sydney Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Hoen,
Thank you for having taken the time to share your impressions about your stay at Novotel Bologna Fiera.

I’ve read your review with attention and I’d like to express my apologies for all the maintenance issues you had in your room; I want also to assure you that all the measures will be taken in order to solve this problem that afflicted your stay.

The high prices at restaurant are due to the quality of the ingredients, since we work with local products; during summer, we have special offers for the stays reserved to families and we also promote offers to those who want to try the dishes served in our Restaurant. I apologize if our staff didn’t propose these to you.

I hope to have the chance to be again your choice during your next trip in Bologna.

Kind regards,

Cristina Grasso

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2017

We hebben twee heerlijke dagen in Bologna rondgebracht. Het hotel is eenvoudig te bereiken met een taxi (ongeveer 17 euro) vanuit de luchthaven. Vanuit het hotel kun je lopen naar de stad (ongeveer 40 minuten) of je neemt een taxi (12 euro). Wij hebben beiden gedaan. Het hotel ligt aan de rand van de stad. Ik heb privé en zakelijk in veel Novotel hotels geslapen, ik vond dit hotel goed, maar niet bijzonder. Het viel me op dat een aantal zaken op de kamer niet functioneerden (toilet spoelde niet goed door, de douchekop zat niet vast). De kamer was, behoudens een aantal vlekken op de vloer, wel schoon. Zeker het sanitair, dat was qua reinheid prima in orde. Het zwembad is heerlijk! ik vraag mezelf wel af waarom dit op zaterdag pas om 11.00 uur open gaat, terwijl het al vanaf de vroege ochtend warm is. Het ontbijt is prima, alles is aanwezig.
Mocht je twijfelen over het bezoeken van Bologna.. doen! geweldige stad. Heerlijk eten en drinken en zeer relaxt.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tristan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WelcomeBo, Responsabile reception van The Sydney Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest ,

Thank you for the review of our hotel!
We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Laura Grillo - Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2017

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
WelcomeBo, Responsabile reception van The Sydney Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 15 november 2016

Het hotel is gelegen vlakbij de snelweg en in de directe omgeving van een grootschalig winkelcentrum. De kamers zijn niet al te groot, maar schoon en met een prima badkamer. Het ontbijt was zeker voor Italiaanse begrippen uitstekend.

Kamertip: Geen voorkeur
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Erik v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WelcomeBo, Responsabile reception van The Sydney Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 november 2016
Google-vertaling

Dear Erik ,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Bologna Fiera.
Thank you for your kind feedback, and we hope to see you again soon for another magnifique journey with us.

Sincerely,
Laura Grillo
Front Office Manger

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken