Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
10 personen bekijken dit hotel
Official Site
US$ 105
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 111
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 31/03/23
Geen aanbetaling vereist
Vio.com
US$ 96
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 116
Hotels.comUS$ 116
Trip.comUS$ 138
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.952)
Beoordelingen filteren
2.952 resultaten
Waardering van reizigers
1.970
846
113
19
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.970
846
113
19
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.952 beoordelingen
Beoordeeld op 12 oktober 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel, super schoon en erg vriendelijk personeel, goed ontbijt! Ik zou het zeker aanbevelen. Bologna stad is wel 30 min lopen, maar ook met een taxi goed te doen en betaal je ongeveer per rit 10e. Wij hebben regelmatig gelopen, daar was het weer ook prima voor. Wij hebben ons ook geen 1x onveilig gevoeld met het lopen (ook niet als het donker was) Rustige buurt.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Robin R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Front Office Savhotel, Servizi per gli ospiti/front office van Savhotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2022
Google-vertaling

Dear Robin,
thank you for the time spent to give us your precious feedback!

We are glad you had a pleasant stay at Savhotel and that you appreciated our staff kindness and professionalism. This is one of our strenght, as well as our rich breakfast buffet.

Our location allows you to relax in a quiet area while remaining just a few kilometres from the centre: we are pleased you also liked this aspect.

We hope to have you as our guest once again!

Best regards,

Chiara - Front Office Dept.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2022 via mobiele applicatie

Heel aangenaam hotel. Check-in verliep heel makkelijk en snel. Er word gevraagt of je meteen betaal of als je verblijf erop zit. Zowel voor drank en eten beiden mogelijk. Je krijgt gelijk de vraag of je een map wil hebben en hoe je in het centrum geraakt. Er zijn fietsen die je gratis kan gebruiken, sleutel dient wel elke dag terug gebracht te worden en dit is een nadeel want de fietsen zijn beperkt. Per fiets is het een 15min naar het centrum, te voet reken je iets minder dan het dubbel. Te doen maar door het warme weer zeker niet aangenaam. Alles is zeer proper, personeel is heel vriendelijk. Zeker een aanrader prijs/kwaliteit! Wij hebben het idee gegeven om meer fietsen aan te schaffen, een mandje op de fiets te installeren en een menukaart op het dakterras te leggen( je kan bellen en dan komen ze brengen maar er ligt of bij ons toch geen menukaart).

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 957jessieg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 mei 2022

Citytrip naar Bologna.
SAV hotel was prima hotel met vriendelijk personeel, goed ontbijt en redelijk diner.
Bedden prima.
Hotel ligt wat uit het centrum maar is goed bereikbaar met de bus.
Volgende keer nemen we hotel in het centrum.

Datum van verblijf: september 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 326wiels
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 augustus 2021 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel voor een korte stay in Bologna. Centrum is goed aan te lopen, dat scheelt weer parkeergeld en autohuur. We raden dit hotel zeker aan, prima staf die zeer behulpzaam waren!. We kregen zelfs een upgrade van de kamer!
Leuke tuin en gezellige sfeer bij diner.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Discover37555663483
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Marco Salimbeni, Servizi per gli ospiti/front office van Savhotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2021
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you so much for your lovely review!

We are really happy you appreciated our staff and our effort to make your stay with us pleasant!
We hope you can visit us again in the future

best regards
Francesca
Front Desk Dept

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 januari 2020 via mobiele applicatie

Goed hotel, goede service, goede ligging, lekker en uitgebreid keuze ontbijt. Kamer ruim, alle voorzieningen. Goede toelichting betreffende bologna. Dus we komen terug. Parking was
Niet voorzien in de prijszetting van 140 euro, tasse di soggiorno was bijbetalen, 6 euro.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde voor zaken
2  Bedank fatimadifamel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken