Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
86 US$
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
93 US$
Aanbieding bekijken
FindHotel
75 US$
Aanbieding bekijken
Priceline86 US$
Hotels.com93 US$
Hurb98 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.828)
Beoordelingen filteren
2.828 resultaten
Waardering van reizigers
1.857
836
112
19
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.857
836
112
19
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.828 beoordelingen
Beoordeeld op 21 januari 2020 via mobiele applicatie

Goed hotel, goede service, goede ligging, lekker en uitgebreid keuze ontbijt. Kamer ruim, alle voorzieningen. Goede toelichting betreffende bologna. Dus we komen terug. Parking was
Niet voorzien in de prijszetting van 140 euro, tasse di soggiorno was bijbetalen, 6 euro.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde voor zaken
2  Bedank fatimadifamel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 januari 2020 via mobiele applicatie

Het hotel is goed gelegen en vlot bereikbaar, op kwartiertje rijden van het oude stadscentrum. De kamers zijn proper, modern en voorzien van alle comfort. Het ontbijt is uitgebreid en er is een ruim aanbod. Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde voor zaken
2  Bedank koenvp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Savhotel, Front Desk Dept. van Savhotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2020
Google-vertaling

Dear guest,
thank you so much for your nice review!

We are glad you appreciated your stay with us and the services included in our rooms!

We hope to see you soon,
Best regards,
Francesca
Front Desk Dept.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2019 via mobiele applicatie

Ruime kamer, schone badkamer, uiterst vriendelijk personeel. Er is privé parkeergarage onder het hotel, handig voor de huurauto. Ontbijt uitgebreid en ze maken graag een goede cappuccino of espresso voor je.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank mariellew997
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2019 via mobiele applicatie

Hotelkamer was netjes en ruim, uitzicht op de achterkant is niks bijzonders. Je kijkt uit op gebouwen. Douche is ruim. Ontbijt is uitgebreid en goed. Afstand tot centrum. Ca 25 min lopen. Diner gehad in het hotel. Dit was niet goed. Smakeloos. Niet aan te raden om hier te gaan dineren.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marnie3112
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Hotel met een goede prijskwaliteitsverhouding (wij hadden wat korting geloof ik: 73 pkpn). Lekker bed en prima douche al hadden wij wel een wat recenter opgeknapte kamer. Goed ontbijtbuffet met o.a. lekker bruin brood en vers fruit. Heb het wel beter gezien maar zeker voor Italiaanse begrippen gewoon goed. Geen verse jus d’orange. Fietsen zijn gratis bij hotel (fijn!) maar niet altijd beschikbaar en je kunt ook niet reserveren. Is echt wel wat ver lopen naar centrum. Eerste keer prima; daarna wil je graag een fiets.. Tip Bologna: ga eerst naar de Tourist center in het centrum. Daar heb je echt leuke en goede tips die je verblijf daar prettiger maken (waaronder rondleiding gids en toegangspas voor alle musea).

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 398thijsv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Savhotel, Assistant Front Office Manager van Savhotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for choosing our Hotel for your needs in Bologna and thank you very much for your excellent review, we are happy you enjoyed your stay here!

We hope to see you again here at Savhotel next time!
And remember to book directly with the hotel in order to enjoy more exclusive benefits!

Roberto Zamboni Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken