Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.118)
Beoordelingen filteren
1.118 resultaten
Waardering van reizigers
360
561
137
32
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
360
561
137
32
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.118 beoordelingen
17 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens Pasen verbleven we drie nachten in dit hotel. Goed gelegen tegenover het station en op tien minuten lopen van het centrum. Het inchecken verliep rommelig en onpersoonlijk. De kamer die we kregen was ruim en voorzien van een hardloopband(??). Koffiemachientje en een gratis minibar (frisdranken en bier). Voor zover zag alles er goed uit.

Toch is slapen hier amper gelukt. Het hotel is met zijn stenen vloeren super gehorig. Het lijkt wel of mensen die over de gang lopen met koffers of poetskar en stofzuiger door je bed rijden, elke deur die dichtvalt hoor je gigantisch goed.

Het was bloedheet in de kamer en de airco stond in het hele hotel uit (veel reviews geven dit ook al aan, het hotel weigert hiervan te leren ondanks de opmerking op de deur dat in dit hotel de airconditioning inclusief is). Raam dus open maar veel geschreeuw en harde muziek op straat de hele nacht door. Het bed was daarnaast erg hard. Slapen kun je hier dus wel vergeten.

Douchen om wakker te worden dan maar. De douche werd warm maar na 5 seconden weer koud, weer warm en weer koud. Geen goede douche te nemen dus. De klauterpartij om in en uit het bad te komen is ook gevaarlijk met die gladde badkuip en natte vloer (want glaswand te kort dus halve badkamer nat).

Goed ontbijt dan maar. Ook niet: basic ontbijt waarbij ik telkens moest denken aan een ontbijt dat ibis serveert in twee sterren hotels. Alleen zijn die ontbijten uitgebreider dan het ontbijt hier. De eetzaal is ook bloedheet trouwens want geen airco.

Mijn tip? Als je wil slapen (en daar boek je per slot van rekening een hotel voor) boek dan niet dit hotel!

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank Yvo75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

4 nachten gelogeerd in Una Bologna, heel vriendelijk en behulpzaam personeel, prima ligging op 15 min wandelen vh centrum, wel enkele minpunten, vloerbekleding vd kamers is dringend aan vervanging toe, silicone badkamer vuil,

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank guy2290
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2014 beoordeeld

De locatie van dit hotel was de voornaamste reden om hier te boeken: op twintig passen van het station. Maar het hotel heeft veel meer troeven. Het is ten eerste modern ingericht, met propere kamers. Het personeel dat ons ontving, twee jonge mannen waaronder Andrea, en een jongedame, waren allen erg vriendelijk en behulpzaam. En dan ...

Het ontbijt. Er zijn veel hotels die 12 tot 18 euro extra vragen voor een ontbijt als dit. Het wordt bovendien verzorgd door een uiterst vriendelijke dame. (Haar mannelijke collega die haar de derde dag bijstond was echter een knorpot die meer met zijn smartphone bezig was dan met de gasten - soit). Werkelijk een zeer zeer goed ontbijt, dat je bovendien op een mooi terras kan nuttigen.

Het is soms een eindje stappen naar de bezienswaardigheden, maar daartegenover staat de nabijheid van het station, waar ook de Airport shuttle stopt, en dan ben je zwaar beladen!

Propere kamers. ZEER STIL! Eén minpunt: bijbetalen voor wifi is niet meer van deze tijd.

Uitstekende keuze.

Kamertip: Wij hadden 601 en 605 maar alle kamers lijken ons even goed.
  • Verbleef: augustus 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Knotwilg71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2014 beoordeeld

Begin augustus verbleef ik met mijn zus 2 nachten in UNA Hotel Bologna.
Bij aankomst stond er een erg onvriendelijke man aan het onthaal. Een glimlach kon er blijkbaar niet af.
Onze kamer had een erg indringende geur van sigaretten. Telkens je de kamer binnenkwam, werd je overvallen door de geur.
Verder was de kamer wel proper, maar de douche/bad vertoonde verschijnselen van kalkaanslag en schimmel. De douche spoot ook alle kanten uit waardoor de badkamer helemaal nat was.
Het ontbijtbuffet was uitgebreid maar niet echt verzorgd. Stoelen lagen nog vol kruimels en de man in de ontbijtruimte was ook niet vriendelijk. De vrouw daarentegen was heel behulpzaam en vriendelijk.
De laatste avond wilden we niet uit eten gaan in de stad, omdat we de volgende ochtend erg vroeg op de luchthaven moesten zijn. We besloten daarom om een kleine snack te eten in de bar/restaurant van het hotel. Volgens de info in onze kamer en ook bevestigd door de receptionist was het restaurant in de maand augustus gesloten. Er was wel een kleine, beperkte snackkaart waaruit we konden kiezen. De receptionist liet ons weten dat we vanaf 19.30u iets konden eten. Echter meer dan een uur later was er nog steeds geen personeel te bespeuren. Niet achter de bar, noch in het restaurant. We zijn uiteindelijk de stad terug ingegaan om daar nog iets te eten.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank GreetVandeWater
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
29 juni 2010 beoordeeld

Het Hotel ligt aan de overkant van het treinstation en op 10 minuten lopen van het centrum van Bologna.
Bar, lift en een (niet slecht) restaurant .
Zeer schone kamers met goede bedden en een goed ontbijt.
Wat wil je nog meer?

Bedank sipenholz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken