Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Booking.com
147 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07/10/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
159 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08/10/21
Trip.com
135 US$
Aanbieding bekijken
Priceline147 US$
Hotels.com159 US$
eDreams147 US$
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.975)
Beoordelingen filteren
1.975 resultaten
Waardering van reizigers
1.101
662
161
34
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.101
662
161
34
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.975 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juni 2021 via mobiele applicatie

Locatie was perfect, vrijwel middenin centrum en goed te lopen vanaf station (10min, vrijwel geheel overdekt).
Vriendelijk personeel, we hebben gevraagd om een rustig gelegen kamer, en hadden een upgrade gekregen naar een ruimere kamer met zithoek, rustig aan achterzijde van hotel gelegen. Kamer was mooi, badkamer iets verouderd maar goed schoon, en de airco deed het prima, wifi viel wel vaak uit, enkel Italiaanse zenders op tv. Muren waren erg dun, geluid van andere kamers goed te horen maar gelukkig weinig last gehad.
Ontbijt was goed ondanks corona tijden, zeer vriendelijke Aziatische dame bij ontbijt, complimenten dat ze de tweede dag zowat precies heeft onthouden wat we lekker vonden.
Rooftop bar was leuke plus, maar prijzen zijn aan de dure kant (15 euro voor een cocktail), wel lekker om te relaxen, zeker tijdens zomeravonden.

Kamertip: Vraag om een kamer gelegen aan achterzijde van hotel
Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 863lucyl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2019

Uitstekend relatief klein hotel gerund door een plaatselijke familie en bijgestaan door een ervaren, bekwame staff - service is excellent, de kamers zijn goed onderhouden en het ontbijt is schitterend (ruime keuze, mooi gepresenteerd) - bovendien kan je, bij mooi weer, aperitieven of eten op het dakterras - ik was er met een klein groepje vrienden (10) en iedereen was achteraf heel tevreden - een absolute aanrader!

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Groenedijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2019

Goede kamer, fantastische badkamer, ruim en grote vierkante stortdouche heerlijk.
Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel
Prima ontbijt met veel verschillende kleine hapjes en persoonlijke aandacht.

Kamertip: Achterzijde rustig, grote badkamer met stortdouche. Dagelijks schone handdoeken om de dag schoon beddengoed
Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 7stellav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2018

Hotel is schijnbaar net gerenoveerd. Kamer en badkamer is schoon. Ontbijt is goed, maar in een kleine ruimte. Vroeg in de ochtend kan het zijn dat je dan even moet wachten voor een tafel. Locatie van hotel is midden in het centrum, Piaza Maggiore is wandelend te bereiken. Als je met een “grote” auto komt is het een probleem om voor het hotel te komen. Het ligt in een steeg. Parkeren is mogelijk niet ver van het hotel in een parkeergarage. Boven is er een gelegenheid om 's avonds te genieten van een drankje en hapje.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kong18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hmetro, Responsabile relazioni pubbliche van Metropolitan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2018
Google-vertaling

Dear Kong18, thank you for taking the time to share your experience with other TripAdvisor users. Your indications will certainly be useful to those who will read them. We hope to see you again soon in Bologna, a cordial greeting from all the staff, Gianclaudio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2017 via mobiele applicatie

Ontvangst en checkin verliepen chaotisch.

Kamers zijn in werkelijkheid veel kleiner. Zo ook het dak terrasje.
Basics zijn aanwezig. Beetje manoeuvreren in de badkamer.

Goed slapen, prima bed.
Uitgebreid ontbijt met zeer vriendelijke service.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 864bb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hmetro, Responsabile relazioni pubbliche van Metropolitan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017
Google-vertaling

Dear B. , thank you for finding the time to share your stay experience with other travelers. We are happy that you have enjoyed some of our services, although it seems that another part was not of your own liking, unfortunately our areas are not overly exaggerated and we try to compensate this with other services. We hope to see you soon in Bologna, a cordial greeting from the whole staff, Gianclaudio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken