Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
Official Website
Trip.com
206 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02/10/21
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.com246 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.593)
Beoordelingen filteren
1.593 resultaten
Waardering van reizigers
1.044
435
86
19
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.044
435
86
19
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.593 beoordelingen
Beoordeeld op 13 december 2017

Prima hotel op loopafstand tot het centrum. Gelegen in een erg rustig straatje. Kamer is netjes en schoon. Prima badkamer en prima douche. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt in bijgebouw, lekkere broodjes en voldoende keuze uit beleg en verse koffie. Kunnen dit hotel van harte aanbevelen.

Kamertip: Goed restaurant aan overzijde straat
Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BertH331
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
condelloroberto, Proprietario van Hotel Porta San Mamolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Me and my staff are passionate for hospitality, we care about our guest and we appeciate al lot when they notice our good will.
Thank you for your nice words about the rooms and breakfast, this is our intent, make our guest satisfied.
Whenever you will decide to return we are at disposal to welcome you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2017

Heerlijk hotel, enorm goed qua ligging, in een zijstraat, geen hinder van straatlawaai en toch op loopafstand van het centrum. Bij het binnenkomen, een enorm warm gevoel, stuk voor stuk even vriendelijk en behulpvaardig gedurende het hele verblijf. Kamers net, romantisch, goede bedden. Het ontbijt verzorgd, voor elk wat wils en als extra elke dag keuze uit twee cakes, taarten. Vers fruit, lekkere Italiaanse koffie. Gratis fietsen ter beschikking. Aarzel niet zoek je een hotel in Bologna dan is dit de plaats waar je moet zijn.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Maddy G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 november 2016 via mobiele applicatie

Rustig gelegen hotel, met meerdere kleine binnentuinen. Nette, ruime kamers. Grote badkamer. Voor de dames: neem uw eigen haardroger mee Bescheiden doch lekker ontbijt. Flesje water op de kamer is te betalen...

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 78birgitt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2014

Heel aangenaam hotel met mooie inrichting. Rustige locatie en op wandelafstand van het centrum. Ontbijt lekker en in aangename zaal met mogelijkheid tot eten op het terras. Behulpzaam en vriendelijk personeel

Datum van verblijf: oktober 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank kaat d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2014

Heerlijk boutique achtig hotel. Goed gelegen binnen de oude stad Bologna. Alles goed te voet te doen en toch niet in de drukte van de stad. Uiterst vriendelijk personeel die ons ontvingen als oude vrienden! De eigenaar/manager Roberto is ook zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben gebruik gemaakt van de parking van het hotel waardoor de auto veilig binnen staat. Ontbijt is mooi vers en uitgebreid. Heerlijke cappuccino of espresso ontbreekt ook niet. Wij hadden een heerlijke kamer met fijn balkon met zitje, uitkijkend over de binnenplaats. Schoon, netjes, rustig en zeer gunstig gelegen!
We komen zeker terug hier.
Dank Roberto voor een aangenaam verblijf!

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Franciscus71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken