Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.107)
Beoordelingen filteren
1.107 resultaten
Waardering van reizigers
763
273
48
14
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
763
273
48
14
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.107 beoordelingen
Beoordeeld op 22 december 2016

Gelegen in een autovrij straatje nabij de 2 beroemde scheve torens van Bologna - midden in het historisch centrum en het winkelparadijs.
Mooi en met smaak gerestaureerd hotel, ruime en propere kamers. Vrijwel geen lawaai (zeker niet van buiten), tenzij van luidruchtige hotelgasten.
Lekker ontbijt en heel vriendelijke en behulpzame ontvangst.

  • Verbleef: december 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
Bedank Patricia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michele P, Direttore van Hotel Corona d'Oro 1890, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 december 2016
Google-vertaling

Dear Patricia,
Thank you for spending some of your time reviewing our Hotel Corona d’Oro of Bologna. We are pleased that you appreciated our central location, close to all of the main attractions of the city and the “shopping paradise”. We are happy to read that you appreciated our “nice” breakfast and our “very friendly and helpful” reception staff.
Looking forward to having you as our guest again,
Kind regards,
Michele Piazzolla

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2016 via mobiele applicatie

Zeer mooi, prettig en goed gelegen hotel in het centrum van Bologna. Prachtige kamers met alles erop en eraan. Ontbijtbuffet was op orde. Auto kan je parkeren in een nabijgelegen prive garage. Vollop airco in het gehele hotel waardoor het aangenaam aankomen is aangezien het behoorlijk warm kan zijn in Bologna. Personeel spreek goed engels. Wij komen zeker terug en kunnen dit hotel van harte aanbevelen.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Anoniem1966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michele P, Direttore van Hotel Corona d'Oro 1890, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 september 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
I'd like to thank you for your special words used for our hotel and for our team, after your vacation in Bologna.
Looking forward to welcoming you again and again,
my very best regards,
Michele Piazzolla
(michele.piazzolla@hco.it)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2016

Zeer vriendelijk personeel, bij receptie en bij het ontbijt. Heerlijk om 's ochtends zo een welgemeende en vrolijke 'bon giorno' te horen.
Kamers voorzien van alle comfort, niets ontbrak! Ruime kasten, een goed gevulde minibar, een ruime en moderne badkamer, een zacht bed.

Kamertip: Onze kamer was geschikt voor rolstoelpatienten, kamer aan de achterzijde was erg rustig, maar hotel is sowieso rustig gelegen!
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Koen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michele P, Direttore van Hotel Corona d'Oro 1890, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 november 2016
Google-vertaling

Dear Koen,
Thank you so much for your words! We are pleased you enjoyed your stay at Corona d’Oro Hotel and we will be happy to see you very soon in order to give you others special moments with us.

Best Regards

Michele Piazzolla

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 maart 2016

Mooi hotel. Vanwege de centrale ligging wel 10 minuten verderop parkeren in een prive parkeergarage a €40,-/nacht. Een persoonskamer is ook echt een persoons! Kamerdeur opent alleen met een key card - opladen van je telefoon tijdens het ontbijt wekt dus niet. Ontbijtruimte in de kelder is niet ruim maar voor Italiaans begrippen is er een ruim buffet.

  • Verbleef: maart 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mark999nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michele P, Direttore van Hotel Corona d'Oro 1890, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 april 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Mark,
many thanks for your kind review. Regarding the cost of our garage starts from 30 euro for a normal car. Kindly note that for the next time I'll be more than pleased to offer the garage complimentary and also a very special upgrade.
We look forward to welcoming you again,
Best Regards,
Michele Piazzolla

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2016

Gelegen pal in het centrum van het prachtige Bologna en toch zo rustig. Ideale uitvalsbasis voor een citytrip.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel; stijlvol ingerichte lobby en kamers.
Dit is trouwens het eerste hotel waarvan de foto's in de advertentie overeenkwamen met de werkelijkheid.
Een goed en uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd op de smaakvol ingerichte kelderverdieping.

Kamertip: Wij hadden een Deluxe-kamer op de 2de verdieping met zeer ruime badkamer
  • Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BGC013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michele P, Direttore van Hotel Corona d'Oro 1890, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 april 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you so much for your kind review, which I will surely share with the entire staff.
We are very pleased to know that you were satisfied with your room, the breakfast service and also the location of the Hotel.
We hope you will visit us again for your next stop in Bologna,
Warmest Regards,
Michele Piazzolla

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken