Een zekere aanrader, vooral voor de prijs. Enige minpunt is de gehorigheid en luidheid van het hotel en veel gasten.
Locatie
De locatie is nabij het centraal station van Bologna, waardoor het de perfecte locatie is voor een doorreis. Het is circa 30 min lopen om in hartje centrum van Bologna te komen.
De kamer
De kamer zelf is ruim en mooi ingericht. De kamer oogt schoon en relatief nieuw. De badkamer ziet er goed uit, wederom schoon en relatief nieuw. De kamer is voorzien van een mini koelkast, fƶhn en bureau. Het bed ligt okƩ, de kussens daarentegen liggen niet fijn (weinig volume en slap).
Een groot nadeel aan het hotel en daarbij de kamers is de gehorigheid, vooral als de kamer uitkijkt op het binnenplein (waar men elke avond een drankje doet en met elkaar zit). Mijn partner en ik hebben hier zelfs laat in de nacht nog last van gehad.
Hotel
Het hotel heeft vele voorzieningen, zoals een stomerij/wasserette, fitnessruimte, bar en zwembad. De voorzieningen zijn goed verzorgd en uitgebreid. Een zeker pluspunt!
Personeel
Het personeel is vriendelijk en het komt over alsof ze daadwerkelijk zin hebben in hun werk en het leuk vinden.