Juultje72
Eindhoven, Nederland

Heerlijke plek

Beoordeling van The Social Hub Bologna
4,0 van 5 bollen9 aug 2024 beoordeeld
Fijne sfeer, aardig personeel, gastvrij,mooi zwembad, prima kamer en voorzieningen. Goede locatie; niet in de drukte, maar toch snel bij het station, bakker of in het centrum.
Datum van verblijf: augustus 2024
4,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenHygiƫne
TSH Bologna, Owner van The Social Hub Bologna, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 12 aug 2024
Hello there,
Thank you so much for your kind words! Itā€™s great to see you enjoyed our friendly atmosphere. Creating a space where all our guests feel welcome and part of this incredible community was always our main goal, so this review makes us super happy.
ā‚¬Ā 177
2.6 km van The Social Hub Bologna
9.0 km van The Social Hub Bologna
Meer hotels in Bologna bekijken
Beoordeeld op 3 augustus 2024 via mobiele applicatie

Super genoten van ons verblijf in dit hotel! Vriendelijke medewerkers en schone hotelkamer. Enige minpunt is het aantal bedden aan het zwembad. Daarnaast moet je er wel rekening mee houden dat het 30 minuten lopen is naar het centrum en ligt het hotel in een minder fijne wijk achter het station.

Kamertip: Als je bij zwembad wil liggen, op tijd een plekje claimen
Datum van verblijf: augustus 2024
TSH Bologna, Owner van The Social Hub Bologna, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2024

Hello there,

Beoordeeld op 29 juli 2024 via mobiele applicatie

Een zekere aanrader, vooral voor de prijs. Enige minpunt is de gehorigheid en luidheid van het hotel en veel gasten.

Locatie
De locatie is nabij het centraal station van Bologna, waardoor het de perfecte locatie is voor een doorreis. Het is circa 30 min lopen om in hartje centrum van Bologna te komen.

De kamer
De kamer zelf is ruim en mooi ingericht. De kamer oogt schoon en relatief nieuw. De badkamer ziet er goed uit, wederom schoon en relatief nieuw. De kamer is voorzien van een mini koelkast, fƶhn en bureau. Het bed ligt okƩ, de kussens daarentegen liggen niet fijn (weinig volume en slap).
Een groot nadeel aan het hotel en daarbij de kamers is de gehorigheid, vooral als de kamer uitkijkt op het binnenplein (waar men elke avond een drankje doet en met elkaar zit). Mijn partner en ik hebben hier zelfs laat in de nacht nog last van gehad.

Hotel
Het hotel heeft vele voorzieningen, zoals een stomerij/wasserette, fitnessruimte, bar en zwembad. De voorzieningen zijn goed verzorgd en uitgebreid. Een zeker pluspunt!

Personeel
Het personeel is vriendelijk en het komt over alsof ze daadwerkelijk zin hebben in hun werk en het leuk vinden.

Kamertip: Het hotel kan luidruchtig zijn, vermijd een kamer die uitkijkt op het binnenplein
Datum van verblijf: juli 2024
TSH Bologna, Owner van The Social Hub Bologna, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2024

Hello Cherise!
Thank you very much for the review. As a young company, it is really important for us to know how guests experience our hotel. We are super happy to read that you had a good stay with us. We are sorry not everything met your expectation. We hope you give us another chance to impress you next time!
Happy travels,

Beoordeeld op 23 augustus 2023

We hebben 8 dagen in dit hotel verbleven en dit is zeer goed bevallen. De locatie is dicht bij het station en zowel te voet als met de bus is het centrum goed bereikbaar. We hadden een zeer ruime kamer. We hebben regelmatig gebruik gemaakt van het zwembad en de gym. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is een prettige en ontspannen sfeer.

Datum van verblijf: augustus 2023
TSH Bologna, Owner van The Social Hub Bologna, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2023

Hello Cpetheulen,

Beoordeeld op 8 mei 2023

We zijn hier vorig jaar zomer geweest. Het hotel gekozen vanwege de gunstige ligging t.o.v. het station ende uitstraling. Het personeel is erg vriendelijk en de kamers zijn ruim. Voornamelijk jonge gasten (het heet niet voor niets het Student Hotel natuurlijk:). Ik zag dat de kamers nu wel wat duurder geworden zijn tov vorig jaar.

Datum van verblijf: augustus 2022
TSH Bologna, Owner van The Social Hub Bologna, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2023

Hi!
Glad to see you loved our location! Of course, being close to all the best hotspots is important, so we're happy to hear you were able to enjoy all the fun places and things to do in the neighborhood. We are glad you appreciated our room and staff too! Thank you very much for all the love and for the review!
Hope to have you back soon!

Beoordeeld op 31 juli 2022

Als je in Bologna verblijft dan moet je echt in dit hotel verblijven. Zalige sfeer en het zwembad is een life saver als het heet wordt in de stad. Prachtige, grote kamers, leuke binnenplaats waar je iets kan drinken en eten, heel uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: juli 2022
TSH Bologna, Owner van The Social Hub Bologna, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2023

Hey there!
What a cool review! Thanks for making us smile. This is exactly the experience we want to create for our guests. Hope to see you again.
Until the next time,