4 personen bekijken dit hotel
travelup.comUS$ 141
Beoordeeld op 21 mei 2019

Tijdens ons bezoek aan de Mille Miglia 2019 verbleven wij in Hotel Il Guercino. Wij hebben dit hotel als zeer prettig ervaren. Hotel is makkelijk te bereiken per auto (alles staat goed aangegeven). Hotel beschikt over meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. Iets wat wij erg positief vonden.

Het ontbijt was erg goed ! Mensen bij het ontbijt waren erg vriendelijk en behulpzaam. Net als alle andere mensen in het hotel. Hotel beschikt ook over een kleine bar, hier kan na een lange dag nog een klein drankje gedaan worden. Het hotel zelf ziet er erg gezellig uit en zeer goed onderhouden. Zeer fijne sfeer. De kamer was goed schoongemaakt en goed onderhouden. Het enige minputje vonden wij dat het een klein raampje had, dit in combinatie met het donkere interieur zorgde soms voor erg weinig licht. Daarnaast was het toilet wel erg dicht op het douchecabine geplaatst. Dit was soms wel een beetje manoeuvreren. Maar dit waren echt de enige minpuntjes (wij hadden kamer 605 gekozen met 2 single bedden). Conclusie: Hotel wat zeer aan te bevelen is! Mooi, goed onderhouden, vriendelijk personeel en op zeer goede afstand van het centrum (goed te belopen en eenvoudig).

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 15 april 2019

prachtig hotel met charmante uitstraling, rustig gelegen, dichtbij station. Het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Mooie ruime kamers, proper onderhouden, ook alles wat nodig is in de badkamer is aanwezig. Ontbijt ok. zeker een aanrader!

Datum van verblijf: maart 2019
Beoordeeld op 22 juli 2017 via mobiele applicatie

Mooie kamers, gastvrij en zeer vriendelijk personeel. Het hotel ligt
vlakbij station en het centrum is op loopafstand . We kregen aan de balie goede tips voor stadsbezoek en waar we lekker konden eten. Airco op de kamer. Goed ontbijt, mooie binnenplaats, gratis leenfietsen

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 15 juli 2017 via mobiele applicatie

Op doorreis onderweg een hotel opgezocht. Heel vriendelijk personeel, alles heel schoon. Auto tegen betaling binnen het hek(voor ons een must, ivm bagage die we in de auto laten). Echte Italiaanse look. Een aanrader !!!

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 23 december 2016

Il Guercino ligt in een rustige buurt op wandelafstand van het treinstation en de halte van de Aerobus. Het hotel is rustiek ingericht. Vriendelijk personeel en een verzorgd ontbijtbuffet. De kamer was van al het nodige voorzien, maar wel gehorig.
Te voet ben je in een goed kwartier op de Piazza Maggiore. Ook vlotte busverbindingen naar het centrum.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde alleen
Guercino, Responsabile reception van Hotel Il Guercino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2017

Dear Ronnyopreis,
thank you very much for your review!
Regards