Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
WellieR
Amsterdam, Nederland

Heel fijn hotel

Beoordeling van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
5,0 van 5 bollen25 jul 2023 beoordeeld
Brandschoon, op loopafstand van het station en het centrum. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was voor Italiaanse begrippen redelijk uitgebreid. En goddank deed de airco het ook heel goed. Als ik nog eens in Bologna ben kom ik zeker terug.
Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Bezocht alleen
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 129
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 126
  • Vio.com
    € 116
  • Hotels.com
    € 126
1.3 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Gratis wifi
Restaurant
€ 130
  • NH Hotels
    € 146
  • StayForLong
    € 128
  • Expedia.com
    € 148
0.6 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Gratis wifi
Restaurant
€ 121
Geen aanbetaling vereist
  • Agoda.com
    € 121
  • Vio.com
    € 121
  • Skyscanner.com
    € 121
0.2 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Gratis wifi
Roomservice
€ 86
  • Expedia.com
    € 100
  • Official Website
    € 72
  • Hotels.com
    € 100
5.0 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 137
  • Expedia.com
    € 159
  • Priceline
    € 92
  • Hotels.com
    € 159
0.5 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Gratis wifi
€ 139
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 149
  • Vio.com
    € 119
  • Hotels.com
    € 149
1.8 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Gratis wifi
Restaurant
€ 112
  • Expedia.com
    € 133
  • Vio.com
    € 98
  • Hotels.com
    € 134
5.6 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Gratis wifi
Gratis parkeren
camera matrimoniale 2
€ 83
  • Expedia.com
    € 97
  • Lol.travel
    € 67
  • Hotels.com
    € 99
3.0 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 88
  • Expedia.com
    € 98
  • Vio.com
    € 76
  • Hotels.com
    € 98
7.5 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 100
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 100
  • Agoda.com
    € 100
  • eDreams
    € 100
0.1 km van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA
Meer hotels in Bologna bekijken
Beoordelingen (909)
Beoordelingen filteren
909 resultaten
Waardering van reizigers
460
351
86
4
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
460
351
86
4
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 909 beoordelingen
Beoordeeld op 11 juli 2017

Hotel Paradise ligt vlakbij de winkelstraten, de restaurants, de Piazza Maggiore én het treinstation. Een uitstekende ligging. Zeer behulpzaam personeel. Absoluut waar voor je geld. Een plaats om terug te keren.

Kamertip: Best op 2e verdieping
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank JohansLodge
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 december 2014

Heel goed en schoon hotel vriendelijk personeel. Het is op een korte loopafstand naar het station en ligt achter de winkelstraat waar je gezellig kan wandelen en dingen kan bekijken.en natuurlijk als je van shoppen houd ben je aan het goede adres.gezellige restaurants. Een absolute aanrader

Kamertip: Ik had een rustige kamer ik wert niet de andere kamers zijn want het was me eerste keer in het hotel
Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank T H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 oktober 2011

Dit was de 4e keer in twee jaar tijd en nog nooit teleurgesteld. De staff is super vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn netjes en schoon. Alleen als je tv wilt kijken en daar waarde aan hecht, dan is dit hotel iets minder. Tv's zijn klein en hangen/staan soms op een onlogische plek. Ik heb in vier verschillende kamers gezeten en in allemaal een rare plek of de zenders waren niet ingesteld. Maar aangezien dat voor mij geen issue is, blijf ik hier terugkomen.
Hotel ligt op 50 meter van Via Dell independenza en je bent in zes minuten op Piazza Maggiore. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bus van de luchthaven stop op 50 meter van het hotel.
Ontbijt is eenvoudig maar helemaal prima. Diner niet mogelijk.

Kamertip: Als tv kijken belangrijk is, dan dit goed bespreken. Er zijn kamers met raam aan de Steegzijde. Daar zit een tent die op zaterdag avond wel eens druk is en als je dan wilt slapen met raam open, dan zijn oordoppen aan te raden.
Datum van verblijf: oktober 2011
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PFTM
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 20 mei 2011

Fantastisch hotel, geweldige locatie ongeveer halverwege tussen het treinstation en het centrum van de stad.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, waarschijnlijk het meest gastvrije dat we in heel Italië hebben gehad.
We kregen een kamer op de bovenste verdieping met een inschuifbaar zonnedak in de woonkamer en de badkamer, wat erg leuk was.
Ik vond het fijn om wat frisse lucht te krijgen en de hitte snel weg te krijgen.
Het ontbijt dat ze leverden was overvloedig en vers enm ik vond vooral de hardgekookte eieren lekker (eindelijk vullende eiwitten voor het ontbijt in plaats van "nagerecht" brood!).
Ze bieden ook een gratis Bologna-excursie op zat/zon, een erg informatieve excursie over de geschiedenis van de stad.
Ik zou Hotel Paradise zeker aanraden, het is betaalbaar, op een goede locatie, en heeft geweldig personeel, geen minpunten terwijl wij er waren.

1  Bedank bjg896
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 24 april 2011

Mijn broer en ik verbleven hier een week en zouden dit vriendelijke, schone en centraal gelegen hotel zeker aan anderen aanraden!
Op kleine loopafstand van de trein, het stadscentrum, winkels en diverse (goede) restaurants in het gebied.
Personeel zeer vriendelijk en meegaand.
Geweldige variatie bij het ontbijt, goede koffie.
We voelden ons veilig in de buurt en vonden ons lichte, vrolijke lits-jumeaux met dakramen geweldig.
We hadden een geweldige tijd in Bologna en als (wanneer) ik terugga, ga ik zeker weer hier boeken!

Bedank farmersuzi
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
PARADISEBO, Proprietario van ALBERGO CENTRALE BOLOGNA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2011
Google-vertaling

Dear Susan and James,
thank you very much for your nice words. We do all our best to suit our Guests' needs and we are happy to hear that you have so good memories of our town and our hotel.
We really hope to have the pleasure of meeting you again and wish you a wonderful life!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken