Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
350 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 24/09/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
ZenHotels.com
339 US$
Aanbieding bekijken
Travelocity
Expedia.com361 US$
travelup.com394 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.123)
Beoordelingen filteren
2.123 resultaten
Waardering van reizigers
804
985
237
49
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
804
985
237
49
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.123 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2019

Twee overnachtingen gehad in dit hotel. Om van de luchthaven naar het hotel te komen hebben wij gebruik gemaakt van de privé taxibus van het hotel. Voor € 50 zijn wij, 6 personen, plus bagage, opgehaald. de chauffeur heeft nog een uur op ons moeten wachten, maar dat was geen probleem.
Het hotel is goed onderhouden, er zijn 3 liften, parkeergelegenheid achter het hotel, fitnessruimte, geen zwembad.
Luxe, ruime kamers, comfortabele bedden, prima ontbijt, geen lawaai, goed geïsoleerd.
Hotelmedewerker brengt de bagage naar de kamer en zet bij vertrek de bagage in een afgesloten ruimte. is aan te bevelen.

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank AB1347
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DirezioneStarhotels, General Manager van Starhotels Excelsior, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2019
Google-vertaling

Dear AB1347,
Thank you so much for taking the time to share your feedback about your recent stay with us.
We’re delighted you enjoyed the comfort of our rooms.
Looking forward to welcoming you back again soon.
Kind Regards
The Starhotels Excelsior Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2019 via mobiele applicatie

Prettig hotel met mooie ruime kamers en servicegericht personeel. Centraal gelegen. We waren hier een aantal dagen met ons gezin met twee kinderen en twee grootouders. De familiekamer en aansluitende normale kamer waren aantrekkelijk geprijsd. Geboekt met korting via de eigen website. De receptie heeft ons geholpen met het boeken van een restaurant en met vervoer naar de luchthaven (15 minuten met de taxi). Ontbijt was uitgebreid, met o.a. vers fruit, brood, ei en taarten. Ook gebruik gemaakt van de fitnessruimte. Aanrader voor een verblijf in Bologna.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank hudigburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DirezioneStarhotels, General Manager van Starhotels Excelsior, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2019
Google-vertaling

Dear hudigburg,
It’s such a pleasure to read your kind words regarding Starhotels Excelsior and its staff, but most importantly, for dedicating some of your personal time to us.
We are looking forward to welcoming you back again soon.
Best Regards
The Starhotels Excelsior Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2019 via mobiele applicatie

Wanneer je op doorreis bent of start aan een stadsbezoek aan het prachtige Bologna, is dit een geknipte lokatie.
Gelegen vlak tegenover het station ( taxi, bus naar vlieghaven) en aan de rand van het historisch stadskern is dit prachtig hotel een goede keuze. De erg grote luxekamers aan een redelijke prijs, de vlotte en vlugge service, het zeer goed en uitgebreid ontbijtbuffet maken je verblijf tot een waar genot.
We logeerden hier al diverse malen en keren bijna jaarlijks terug op doorreis en telkens bezoeken we kort de stad.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank raymondmechelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DirezioneStarhotels, General Manager van Starhotels Excelsior, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2019
Google-vertaling

Dear raymondj678,
Thank you so much for taking the time to share your feedback about your recent stay with us.
We’re delighted you enjoyed breakfast and the location which is indeed, second to none.
We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.
Sincerely,
The Starhotels Excelsior Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2018

De kamers zijn ruim en perfect ingedeeld. Goed onderhouden en met een luxe uitstraling . Ontbijt uitstekend en ruim, zeker voor Italiaanse begrippen. Personeel vriendelijk en hulpvaardig. Ligging vlakbij station en aan de rand van het historisch centrum (piazza Maggiore op 1 km )
Jammer was dat we een aangeboden (te betalen) upgrade niet namen , waarna bleek dat de wifi snelheid dan ook laag was/bleef, te laag voor video verbinding o.d. Dat heeft zo'n hotel toch niet nodig .......

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JGMC2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DirezioneStarhotels, Direttore van Starhotels Excelsior, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for your your feedback.
We are glad to hear you enjoy your stay with us and we are looking forward to welcoming you soon.
Kind regards
The Starhotels Excelsior Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2017 via mobiele applicatie

Het hotel ligt tegenover het station en is zeer makkelijk te bereiken. Indien je met de auto bent is er een mogelijkheid om de auto bij het hotel te parkeren, maar deze parking kost 25 euro per dag. Het hotel ligt op 10-15min van het oude stadscentrum. Zeer vriendelijke service en de kamer was zeker in orde. Een aanrader indien je door Bologna gaat.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 408maximilienv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DirezioneStarhotels, Direttore van Starhotels Excelsior, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for your positive feedback.
We are happy to hear you enjoyed your stay with us and we hope to have the opportunity to welcoming you again, soon.
Warm Regards.
The Starhotels Excelsior Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken