Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
136 US$
Aanbieding bekijken
NH Hotels
Booking.com
136 US$
Aanbieding bekijken
Expedia.com148 US$
Hotels.com148 US$
Prestigia.com157 US$
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.262)
Beoordelingen filteren
2.262 resultaten
Waardering van reizigers
681
951
405
164
61
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
681
951
405
164
61
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.262 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2018 via mobiele applicatie

Hotel is erg fijn, ontbijt (voor Italiaanse begrippen) uitzonderlijk goed. Let wel op, een deel van het hotel is gerenoveerd, maar een deel niet. Let bij het boeken van je kamer op dat je een ‘new style’ room boekt! Dat verschil is erg duidelijk te zien en te merken! Verder is de ligging ideaal, vlakbij het station en 15 min lopen naar het Piazza Maggiore. Heerlijk!

Datum van verblijf: augustus 2018
Bedank Neill2908
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FOM_DELAGARE, Responsabile reception van NH Bologna De La Gare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
First and foremost we would like to thank you for the time you took to evaluate our hotel, about your recent staying.

We are glad to note that your experience with us was excellent and we look forward to welcoming you back to the hotel, in a next trip to Bologna.

We are also glad to inform you that NH HOTELS has forecasted the total refurbishment of the hotel and we are confident to see the finish of renovation process, already started, within the end of 2019.
Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juni 2018

Super vriendelijke medewerkers in het hotel. Wij waren per fiets, kwamen laat aan. Fietsen konden in veilige speciale ruimte staan. Ontbijt was zeer gevarieerd. Kamer was erg schoon. Ook konden wij om22.30 uur nog iets eten aan de bar. Erg blij omdat we een lange treinreis achter de rug hadden.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank kampenlink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FOM_DELAGARE, Responsabile reception van NH Bologna De La Gare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
First and foremost we would like to thank you for the time you took to evaluate our hotel, about your recent staying.
We are glad to note that your experience with us was excellent and we look forward to welcoming you back to the hotel, in a next trip to Bologna.
Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2018

Goed hotel, wel prijzig. Het Engels van degene die ons ontving was gebrekkig. Verder goed hotel, vriendelijk personeel, prima service, uitstekend ontbijt!

Waarom word ik als gast van het hotel in deze vragenlijst getutoyeerd? Dat vind ik niet gepast.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank john_welling
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FOM_DELAGARE, Responsabile reception van NH Bologna De La Gare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
First and foremost we would like to thank you for the time you took to evaluate our hotel, about your recent staying.
We are glad to note that your experience with us was excellent and we look forward to welcoming you back to the hotel, in a next trip to Bologna.
We are very sorry to note that you have experienced some difficult in speaking with one of our operator and we would like to apologize for this inconvenience.
We invite you to put in contact with the hotel or with the customer service of NH Hotels group for any clarification regarding the survey of nh hotels group.
Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2018

Als je naar Bologna vliegt en je neemt de bus naar het centrum dan ligt het hotel op misschien 200 meter afstand van het station, je ziet het links al liggen wat op zich gemakkelijk is. Ik ben vaker in NH hotels geweest, je weet wat je kunt verwachten en dat kwam helemaal uit. De receptie, het personeel, het ontbijt (pluspunt), de kamer met uitstekende bedden, een minibar (zat inbegrepen in de prijs, dat had ik als Nederlander eerder moeten weten), alles heel goed. Ook een uitstekende uitvalsbasis om de stad te bezichtigen.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Hans v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FOM_DELAGARE, Responsabile reception van NH Bologna De La Gare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
First and foremost we would like to thank you for the time you took to evaluate our hotel, about your recent staying.
We are glad to note that your experience with us was excellent and we look forward to welcoming you back to the hotel, in a next trip to Bologna.
Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 november 2017

Aardig personeel, prettig ontvangst, goed ontbijt, lunch en avondeten, handige to go koffie bekers, slechte stoelen in de conferentiezalen: armleuningen ontbreken, waardoor je na verloop van tijd pijn in schouders, nek en rug krijgt, omdat je niet kunt steunen, op tafel leggen is geen optie als je klein bent, tapijt in kamer is oud en daardoor smoezelig, weinig oplaadmogelijkheden voor telefoon en tablet.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank mencon2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FOM_DELAGARE, Responsabile reception van NH Bologna De La Gare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
First and foremost we would like to thank you for the time you took to evaluate our hotel about your recent staying.

We are glad to note that your experience with us was excellent even if you had experienced some inconvenience with our meeting armchairs;
Your reporting will be well considered for improving the conference facilities of meeting rooms as soon as our company will provide next investments for equipment of meeting rooms.

We look forward to welcoming you back to the hotel, in a next trip to Bologna.
Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken