Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig lekker eten en super bediening”
Beoordeling van Il Tamburello di Pulcinella

Il Tamburello di Pulcinella
Een tafel reserveren
2
di 16/7
20:00
Geclassificeerd als nr. 49 van 14.697 Restaurants in Rome
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 16 US$ - 33 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Wijk: Aurelio
18 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Italiaanse keuken met speciale pasta’s en tamburelli’s maar ook pizza’s. Vader moeder en zoon runnen de zaak. Gratis aperitief.. Italiaanse gastvrijheid pur sang. Wel reserveren!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 970nadines
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Corrado T, Responsabile relazioni con la clientela van Il Tamburello di Pulcinella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2018
Google-vertaling

Grazie per il sostegno. Ne abbia mo davvero un gran bisogno. Ci avete permesso di vincere per il secondo anno di seguito l'ambita onoreficenza di TripAdvisor: " Certificato D'Eccellenza 2018" Grazie per la graditissima recensione. Siamo e saremo sempre ben lieti ed onorati di avervi fra i nostri migliori clienti. Corrado, Lina Miles & Co

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.345)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.345 beoordelingen

28 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisterenavond gegeten in de restaurantje nadat wij deze hadden gezien op tripadvisor. We kwamen pas erg laat aan (rond half 11) maar aanschuiven was geen enkel probleem. Je voelt je direct welkom in dit restaurant. De bediening is zeer vriendelijk en spreekt goed Engels. Het eten was voortreffelijk, het beste wat we in 10 dagen Rome hebben gegeten!

Datum van bezoek: juni 2018
1  Bedank SvanHooft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Corrado T, Responsabile relazioni con la clientela van Il Tamburello di Pulcinella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2018
Google-vertaling

We thank you for the nice review.
We are and will always be glad and honored to have you among our best customers.
Corrado, Lina, Miles & Co.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig eten, zeer aardige gastheer die super met je omgaat en leuke sfeervolle inrichting. De locatie is niet op de meest logische plek in de stad, maar doet zeker niet af ten opzichte van de kwaliteit. Dit restaurant is een aanrader, zelfs voor meerdere keren, voor iedereen die hier in de buurt verblijft.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank dieuwert1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Corrado T, Responsabile relazioni con la clientela van Il Tamburello di Pulcinella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juni 2018
Google-vertaling

Grazie per la graditissima recensione. Siamo e saremo sempre ben lieti ed onorati di avervi fra i nostri migliori clienti. Recensioni come queste, fatte da persone competenti e obbiettive come lei non possono che onorarci oltre misura e che evidenziano gli aspetti più belli per noi che viviamo di questo, e che ci danno inesauribili fonti di motivazioni, e, nonostante il lavoro in cucina sia tedioso e lungo, ci ricorda che lavorare in gruppo, creando nuovi piatti, ci autorizza a condividere gioie e pensieri di chi siede a tavola».
Corrado, Lina & Co

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super!!
Heel gezellig warme ontvangst, heerlijk Italiaans gegeten.
Familierestaurant, mama kookt en de zoon zorgt voor een perfecte bediening,en goede uitleg van de speciale gerechten. Iedere dag vers zelfgebakken brood.
Meteen opnieuw gereserveerd.
Goede prijs / heerlijke Italiaanse gerechten/.
Aanrader.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 171marjaj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Corrado T, Responsabile relazioni con la clientela van Il Tamburello di Pulcinella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 april 2018
Google-vertaling

Grazie per la graditissima recensione. Siamo e saremo sempre ben lieti ed onorati di avervi fra i nostri migliori clienti.
Corrado, Lina & Co

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2017 beoordeeld

Twee avonden wezen eten - verschillende gerechten. Deze waren super van smaak en een redelijk prijs. Vader en moeder in de keuken en de zoon bedient. Wel reserveren van te voren. Voorgerecht adviseerde zoon met z`n tweeën te nemen - anders was het te veel. Eerlijk toch!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank hans j
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Corrado T, Responsabile relazioni con la clientela van Il Tamburello di Pulcinella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2017
Google-vertaling

Grazie per le graditissime valutazione e recensione. Siamo e saremo sempre ben lieti ed onorati di avervi fra i nostri migliori clienti.
Corrado, Lina, Miles, Monica & Co

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Il Tamburello di Pulcinella geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding